Šventė, kaip jau įprasta, prasidėjo tradicine aktyviausių Barzdų klubo narių ir jų draugų eisena Vokiečių gatvėje. Keliasdešimt barzdočių su klubo prezidentu ir vėliava savo žygį pradėjo 15 valandą ir judėjo link šventės epicentro – baro „Peronas“ šalia geležinkelio stoties. Būtent čia rinksis visi švenčiantys kiekvieną pirmąjį rugsėjo šeštadienį.

Nuo 16 valandos prasidėjo įdomiausioji dalis barzdočiams ir dar tik ketinantiems auginti barzdas. „Perone“ įsikurė dešimtys barzdaskutyklų, kosmetikos ir aksesuarų atstovų, kurie patarė ir padėjo puoselėti vyrišką grožį.

Vienu didžiausių vakaro akcentų neabejotinai tapo fotografijos projektas „Pasaulio barzdos“. Šventės svečiai galėjo išsirinkti šalį ir čia pat bus aprengti tradiciniais jos apdarais bei nusifotografuoti traukinių fone. Visi nusifotografavusieji iškart gavo išryškintas nuotraukas, taigi atsiminimas apie šventę tą patį vakarą galėjo būti prikabintas magnetuku prie šaldytuvo.

Visas linksmybes vainikavo liūdni, bet ritmingi pamažu scenas užkariaujantys Solo Ansamblio ritmai. Jų hitas „Juoda Juoda Juoda Juoda Naktis“ paskelbė nakties ir šokių pradžią. Vėliau estafetė bus perduoda barzdotiems DJ Tadui Grigoniui, Pauliui Baniui ir Mantui Rimkui. Šie pažada, kad sekmadienį skaudės ne galvas, bet kojas.

Barzdočių šventės akimirkos - nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)