„Viskas pavyko. Net nesitiki, kad jau 10 metų vyksta „Dance Revolution“. Augame, didėjame, daugėja šokių stilių ir dalyvių skaičius rekordinis. Šiemet pirmą kartą konkursas vyko 2 dienas. Nes jau netelpame į vieną dieną. Bet tai labai džiugina. Tikiuosi kitąmet dar įnešime kažką naujo. Labai svarbu, kad konkursas būtų kokybiškas, šiemet tikrai daug investavome, kad šokių talentai galėtų pasirodyti didžiulėje scenoje su išskirtiniu apšvietimu, profesionaliu garsu. Labai smagu, nes ir šokių kolektyvai stiprėja. Reikia skatinti šokių talentus ir leisti jiems pasirodyti didžiojoje scenoje“, – pranešime spaudai sakė V. Nenartovič.

Dalyvius vertino kompetetinga tarptautinė komisija: žinomi Lietuvoje choreografai Katerina Voropaj bei Edgaras Kerpė, indų kilmės choeografas iš Latvijos Avikk Parkour, baleto šokėja iš Baltarusijos Olga Repina, šokėjas, choreografas iš Belgijos, slapyvardžiu CK, šokęs tokiems atlikėjams kaip Magic System, Alice On The Roof, James Deano, profesionali šokėja iš Ukrainos Kate Luzan, taip pat Jene Walker iš Estijos – muzikos žvaigždžių mokytojas, dirbęs su tokiais pasaulinio lygmens atlikėjais kaip Pink, Destiny’s Child, įkūrusi pirmąją Michael Jackson stiliaus mokyklą Rytų Europoje. Teisėjai konkurso metu taip pat parodė savo talentus, kurie sulaukė audringų publikos ovacijų.

Šiais metais grand prix taures savo šokių kategorijose laimėjo: „Karamelki“ iš Baltarusijos (Pop dance), „Atom“ iš Lenkijos (Show dance), „Me Gusta“ iš Lietuvos (Street dance ir Hip Hop), „Farafara“ iš Lenkijos (Įvairių stilių suaugusiųjų kategorija), „Found of Sounds“ iš Lietuvos (Šiuolaikinių šokių), „White Dance“ studija iš Baltarusijos (Charakterinių/Folk šokių).

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją