Septintą vakaro į Vingio parką susirinkę žmonės šėlo kartu su atmosferą kaitinančiais „Naktinių personų“ vyrais, o vėliau kėlė akis į dangų. Gerokai po aštuntos dangų pradėjo spalvinti specialiai festivaliui kurti fejerverkai.

Po pirmosios komandos pasirodymo į sceną lipo SKAMP'ai ir su visa energija atlikę žymiausias savo dainas, vėl leido grožėtis fejerverkų spalvomis.

Po ryškių pasirodymų publika fejerijos festivalio dalyviams dėkojo šūknsniais ir aplodismentais.

Deja, už biletus į renginį mokėjo ne visi. Nors keli tūkstančiai žmonių keliavo į užtvertą festivalio teritoriją, netrūko ir tokių, kurie būriavosi už tvoros ir dangų spalvinančiais fejerverkais grožėjosi nemokamai.

Tiesa, kai kuriems pasisekė ir šį renginį galėjo stebėti iš savo namų. Vos nugriaudėjus pirmam pasirodymui, nuotrauka iš balkono feisbuke pasidalijo Natalija Bunkė. Pasidalydama nuotrauka ji juokavo, kad už bilietą nė nemokėjo.

Vis dėlto ne viskas šiame festivalyje buvo labai sklandu. Jau po pirmojo dalyvio pasirodymo paaiškėjo, kad dūmai visiškai nesisklaido. Dūmų debesys tiesiog tvyrojo virš minios, susirinkusios į Vingio parką.

Kiek vėliau dūmai pradėjo sklisti į miesto pusę. Naujamiesčio dalis atrodė lyg paskendusi tirštame rūke.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)