Nuotraukoje, kurią savo paskyroje paskelbė pati kompanija, matyti modeliai Martha Hunt (ji – viena geriausių dainininkės Taylor Swift draugių) ir buvusi Miley Cyrus mylimoji Stella Maxwell. Abi jos pozuoja pasipuošusios seksualiais apatiniais.

Atrodo, viskas būtų puiku, tačiau šventę akims sugadino ir internautus suglumino keli dalykai. Pirmiausia žmonės pastebėjo, jog paploninta M. Hunt ranka. Prie jos matyti ir neaiškus baltas plotas, tad spėjama, kad būtent tai įrodo, jog nuotrauka koreguota.

Taip pat glumina ir modelio pilvas. Sutikite, čia tikrai kažkas ne taip. Dar kiek keistai atrodo ir iš už S. Maxwell kyšanti galūnė, ar tai turėtų būti M. Hunt ranka?

Pamatę šią nuotrauką komentatoriai iškart išjuokė „Victoria's Secret“ ir spėliojo, kiek turėjo išgerti reklamą kūręs dizaineris, kad nepastebėtų tokių klaidų.

"Victoria's Secret" fotošopas

Neseniai „Victoria's Secret“ dizaineriai buvo kalami prie kryžiaus ir dėl dar vienos nuotraukos. Šioje reklamoje kažkur dingo viena pusė modelio užpakaliuko:

"Victoria's Secret" fotošopo klaida
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)