Savo gimtajame miestelyje ji geriausiai žinoma kaip „tatuiruota mergina“. Mergina turi daugiau nei keturiasdešimt tatuiruočių ir gatvėse neretai sulaukia kreivų ar bent jau smalsių žvilgsnių. Prieš pradėdama puošti savo kūną piešiniais, atrodė visai kitaip.

23 metų Aimee iš Oukamo, Anglijos, su „Daily Star“ žurnalistais nusprendė pasidalinti nuotraukomis kaip įrodymu, kokią didžiulę transformaciją ji išgyveno. Apie nuotraukas britė sako: „Ta nuotrauka, kurioje aš šviesiais plaukais, dalinausi ja ir socialinėje žiniasklaidoje. Pati nustebau ją suradusi, negalėjau patikėti, kad taip atrodžiau. Pamenu, kad ją dariau ir siunčiau viršininkui. Ir daugiau niekada nežiūrėjau. O vargeli, tikra kelionė laiku. Tuo metu gyvenime buvau labai pasimetusi. Nesijaučiau gerai, jaučiausi labai nejaukiai ir nejutau savęs kaip žmogaus. Žiūrėdama į save tada suvokiu, kokį kelią nuėjau, kaip pasikeičiau. Manau, kad senoje nuotraukoje akivaizdžiai matosi mano pasimetimas“.

Aimee sako, kad tatuiruotės tapo svarbia jos tapatybės dalimi ir džiaugiasi, kad būtent jos padėjo suburti gausią sekėjų socialinėje žiniasklaidoje armiją. Pirmąjį kūno piešinį dvi atžalas turinti britė pasidarė būdama vos trylikos – ir nuo pat pirmojo išsivystė priklausomybė.

Savo gimtame mieste ji žinoma kaip „tatuiruota mergina“, tačiau tikrai ne visas dėmesys būna teigiamas: „Tikrai sulaukiu labai įvairių reakcijų ir tikrai ne pačių maloniausių. Tik pastebėjau, kad, bėgant laikui, žmonės reaguoja palankiau. Dabar tatuiruotės nebėra toks tabu kaip anksčiau, kai man buvo devyniolika, nors tai buvo tik prieš ketverius metus. Dabar menkai kas bekreipia dėmesį“.

„Naujose vietose kartais pagaunu piktų vyresnių žmonių žvilgsnių. Labai smalsiai žiūri vaikai, bet jie nejaučia jokio pykčio, jiems tiesiog smalsu. Su suaugusiems kitaip. Jeigu juntu, kad į mane žiūri su pasidygėjimu, tiesiog nusišypsau ir pamojuoju. Siauras akiratis – tų žmonių pasirinkimas, ir tai tikrai ne mano problema“, – sako išskirtinės išvaizdos britė.

Didžioji dauguma Aimee daugiausia reiškiančių kūno piešinių yra ant veido, įskaitant tatuiruotę su spygliuota viela, kuri simbolizuoja jos šeimos stiprybę. Ant akių vokų moteris išsitatuiravusi vienos dainos žodžius, kurie byloja apie tai, kiek daug jai reiškia jos vaikai. Ant kojos moteris turi portretą iš 1991 metų filmo „Drop Dead Fred“.

Štai ką apie pastarąją tatuiruotę sako Aimee: „Tai visa mano vaikystė, dėl to filmo buvau tiesiog pametusi galvą. Ir šiandien man tai labai brangu, brangu mano šeimai. Daugumai tai tiesiog filmas, o man jis reiškia labai daug. Tai laimingi prisiminimai, daug citatų iš to filmo mano šeima kartoja ir po šiai dienai, paprastuose pokalbiuose. Viena eilutė man labai svarbi, ji sako „būk savimi – nebūk kaip ji“. Man tai visada buvo labai svarbu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją