Regis, moteris savo 7-erių ir 10-ies metų amžiaus vaikams negaili nieko, skelbia dailystar.co.uk.

Paprastai Šv. Valentino dieną žmonės lepina savo antrąsias puses, bet šiais metais R. Jacenko vyras Oli bus išvykęs darbo reikalais. Tiesa, dviejų vaikų mama dėl to nė kiek nenusiminė ir nusprendė puikiai praleisti laiką su savo atžalomis.

„Užsakiau vaikams gražių dovanų iš „Fiora Cakes“, be to, visi drauge eisime vakarieniauti, ؘ– sakė ji. – Kadangi Oli dirbs Tasmanijoje, mes savaitgalį vyksime į Wolgano slėnį.“

Wolgano slėnis yra nedidelis slėnis, besidriekiantis palei nuostabiąją Wolgano upę Australijos Naujojo Pietų Velso valstijoje.

R. Jacenko yra pripratusi prie prabangaus gyvenimo, todėl turbūt nereikia nė sakyti, kad su Pixie ir Hunteriu apsistos penkių žvaigždučių apartamentuose, o už naktį teks pakloti apie 1 700 eurų. Galbūt ji netgi užsakė kambarį Wolgano slėnio kurorte su SPA centru, kur kainos svyruoja nuo 1 900 iki 7 500 eurų už naktį.

Taip pat verslininkė kiekvienam iš savo vaikų nupirko netoli 200 eurų atsiėjusį rinkinį „Beary Extravagant Package“, kurį sudaro šokoladinis tortas su aviečių įdaru ir širdelės formos žvakute, supakuotas į permatomą dėžutę, perrištą atlaso kaspinu, taip pat pliušinis meškiukas, 24 aukščiausios kokybės raudonos ir rožinės rožės bei kortelė. Nors R. Jacenko neatskleidė, kur eis vakarieniauti, ji mėgsta prabangius Sidnėjaus restoranus.

Tai ne pirmas kartas, kai verslininkė lepina savo vaikus dovanomis. Anksčiau ji suglumino kitus tėvus, savo vaikams nupirkusi beveik 170 tūkst. eurų vertės automobilį „Mercedes Benz“, tačiau ne visi pritarė jos pasirinkimui.

Savo instagramo paskyroje australė parašė: „Šiandien buvo pristatyta ypatinga dovana dviem ypatingiems žmonėms. Septynios sėdynės Curtiso zoologijos sodui.“ Bet beveik 90 tūkst. sekėjų nesusižavėjo naujausiu pirkiniu.

„Visiška nesąmonė ir nuovokos trūkumo demonstravimas“, – parašė vienas naudotojas.

„Jo, devynmečiui labai reikia nuosavo prabangaus automobilio“, – pridūrė kitas.

„Verčiau tiesiai šviesiai būtų pasigyrusi, kad nusipirko naują mašiną, nes dabar sekėjams vargiai išeina džiaugtis, jog automobilį gavo vaikai, kurie net negali sėsti prie vairo. Absurdas“, – piktinosi trečias internautas.

R. Jacenko gyvena 4,3 mln. eurų vertės name ir valdo sėkmingai veikiančią viešųjų ryšių paslaugų įmonę „Sweaty Betty PR“. Mažylė Pixie turi savo kaspinų liniją „Pixie’s Bows“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)