Prieš kurį laiką 28-erių S. Davido šeimą ištiko tragedija: mirė jo tėvas. Vaikinas prisipažino, kad po šios netekties jis visiškai pakeitė savo gyvenimo būdą. Apie vištienos kąsnelius, svogūnų žiedus tešloje, mėsainius su padažu ir keptomis bulvytėmis jaunuolis dabar jau pamiršo.

Jo šaldytuvo lentynose šiuo metu puikuojasi salierai, vištienos krūtinėlė, šviežios daržovės, grūdiniai produktai ir paprastas vanduo.

Beje, maisto Sebastianas neriboja: kasdien suvalgo beveik 3 tūkstančius kalorijų, tačiau griežtai stebimas asmeninio trenerio. Kasdienį vyro valgiaraštį dabar sudaro: avižinė košė su mėlynėmis ir virti kiaušiniai pusryčiams, garuose virta vištiena, batatai ir brokoliai pietums, lašiša su bulvių koše vakarienei. Nesveikus užkandžius ir saldainius dabar pakeitė ryžių paplotėliai su migdolų riešutų sviestu ir vaisiais, baltymų kokteiliai ir pudingas iš varškės ir riešutų.

Dabar savo laisvalaikį ugniagesys leidžia ne „McDonald‘s“ šalia metro, bet sporto salėje, kur jis pradėjo lankytis norėdamas atitrūkti nuo minčių apie tėvo mirtį. Negailėdamas jėgų Sebastianas atlieka pačius sudėtingiausius pratimus. Tagi pakeitęs mitybą ir gyvenimo būdą per septynis mėnesius vaikinas atsikratė 25 kilogramų.

Šiomis dienomis S. Davidas primena ne dėdę Vernoną iš filmo „Haris Poteris“, bet Arnoldą Schwarzeneggerį jaunystėje. Įkvėptas įspūdingų rezultatų, Sebastianas internete paskelbė savo nuotraukas „iki ir po“. Gražuolis buvo pakviestas į kultūrizmo konkursą ir be jokios abejonės užėmė jame pirmąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)