Pagrindinė šios keistos istorijos veikėja – M. R. Moraes sako, kad jų santuoka kabo ant plauko, nes sutuoktinis nuėjo į motelį su kita moterimi, be to, ji tvirtina radusi jo telefone žinučių.

Moteris pasakojo, kad po aistringo romano su vyru lėle ji pastojo, o kadangi nenorėjo gimdyti netekėjusi, pora nutarė susituokti; jų sutuoktuvių ceremonijoje dalyvavo 250 žmonių.
Greitai moteris pagimdė namuose – jos tiesiogiai transliuojamą gimdymą stebėjo 200 žmonių ir asistavo atvykęs gydytojas bei seselė.

Moteris teigė netrukus ėmusi abejoti santuoka, kadangi vienintelis dirbantis asmuo – ji, ir šeima patyrė finansinių sunkumų.

Šiuo metu trijų vaikų motina ir vyras lėlė miega atskirai, nes ji jaučiasi įskaudinta jo neištikimybės.

Apie išdavystę moteris papasakojo „TikTok“ portale ir sulaukė 1,6 mln. peržiūrų bei 120 tūkst. paspaudimų „patinka“.

M. R. Moraes pasakojo: „Labai nusiminiau, negalėdavau užmigti, nes labai myliu savo vyrą, o jis neigė buvęs neištikimas. Apie neištikimybę sužinojau iš draugės, ji papasakojo mačiusi mano vyrą einantį į moterį su kita moterimi, kol aš tris paras gulėjau ligoninėje su mūsų sūnumi Marcelinho, kuriam buvo virusas. Iš pradžių pamaniau – ji meluoja, bet tada paėmiau jo telefoną ir radau susirašinėjimų, iš kurių paaiškėjo, kad jis tikrai mane apgaudinėjo. Jis pats viską neigė, tvirtino, kad labai mane myli, prašė atleisti, verkė. Mūsų barnis buvo labai nemalonus, išgąsdino mūsų sūnų, šis ėmė verkti. Tada sušukau vyrui: „Matai, ką padarei?“ Paklausiau, kas ta kita moteris, bet jis neatsakė.“

Brazilė tvirtina liepusi vyrui eiti miegoti į svetainę, nes nenori miegoti viename kambaryje su išdaviku.
Moteris sako norėjusi išvaryti sutuoktinį iš namų, vis dėlto nutarusi to nedaryti dėl savo vaikų Carol ir Diego bei naujagimio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)