Tviteryje laidos gerbėjai išreiškė savo nuomonę ir „nepaprastai pavojingą“ triuką pavadino „visiškai nepriimtinu“, nes ši laida skirta visai šeimai, skelbia dailymail.co.uk.

Profesionalus kaskadininkas Thomas Vu išsitrynė savo kūną specialia žele, apsaugančia nuo ugnies, ir paskendo liepsnose. Laimei, jam pavyko greitai surinkti legendinį Rubiko kubą.

Nors po jo pasirodymo teisėjai plojo atsistoję, žiūrovai buvo nepatenkinti tokia talentų šou evoliucija ir organizatorių sprendimu leisti tokius triukus rodyti scenoje ir per televiziją.

„Išjungiau BGT. Dalyvis save padegė. Nebandykite to pakartoti namuose. Tokie dalykai neturėtų būti leidžiami“, – parašė vienas žiūrovas.

„BGT nusigyveno tiek, kad degina žmones pramogai“, – pareiškė kitas.

„Buvo rodoma, kaip vyrukas save padega ir bando surinkti Rubiko kubą. Visiškai nepagalvota apie tai, kad šią laidą žiūri ir lengvai paveikiami vaikai“, – pastebėjo trečias komentatorius.

„Manau, kad tai yra visiškai nepriimtina, net įspėjus „nebandyti to pakartoti namuose“. Juk tai visai šeimai skirta laida“, – pridūrė ketvirtas naudotojas.

Beje, sekmadienį pasirodžiusią laidą persekioja dar vienas skandalas – vienas dalyvis atskleidė, kad taip pat dalyvavo ir amerikietiškoje talentų šou versijoje.

Japonų duetas „Toy Toy“ sužavėjo teisėjus įspūdingais įgūdžiais ir sinchroniškai atliekamais triukais, bet, prieš pademonstruodamas savo talentą Mančesterio auditorijai, Shu Takada paklausė: „Simonai, ar atsimenate mane?“ (Pasirodo, kad S. Takada vienas dalyvavo „America’s Got Talent“.)

Įniršęs žiūrovas tviteryje parašė: „Tai ką, „America’s Got Talent“ dalyvavę japonai dabar dalyvauja „Britain’s Got Talent“? Baigėsi talentai?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją