Australijos Perto mieste gyvenančios 35 metų seserys Anna ir Lucy Decinque negali gyventi viena be kitos ir visą gyvenimą rengiasi ir elgiasi taip pat. Maža to, jau vienuolika metų abi susitikinėja su vienu vyru, vardu Benas.

Dvi seserys tikina, kad gydytojai joms neleidžia būti atskirai, ir viliasi, kad ir pastoti pavyks vienu metu, kartu galės auginti vaikus. Maža to, Philipo Schofieldo ir Holly Willoughby laidoje australės pareiškė norinčios būti viena kitos vaikų motinomis.

Moterys, dalyvavusios projekte „Extreme Sisters“, sako nesitikinčios, kad jų vaikai bus identiški, bet auginti atžalas planuoja kartu. Nors ir sako, kad toks gyvenimas joms teikia laimę ir „niekam netrukdo“, laidos žiūrovams jų istorija nepasirodė tokia jau nekalta.

Lucy ir Anna sako žinančios, kad negali kontroliuoti, kaip ir kada pastos, tačiau pridūrė neprarandančios vilties, kad pavyks tą padaryti tuo pačiu metu.

„Mes negalime gyventi viena be kitos, negalime būti atskirai. Jeigu įmanoma, norėtume ir pastoti kartu. Galiausiai juk mes pačios renkamės, kaip gyventi savo gyvenimą, ir esame labai laimingos“, – teigia pašnekovės, jau vienuolika metų draugaujančios su tuo pačiu vaikinu Benu.

Benas ir pats yra vienas iš dvynių, o tai jam padeda suprasti Lucy ir Annos poreikius.

Paklausta, ar Benas jaučia spaudimą vienu metu apvaisinti abi merginas, Anna pajuokavo: „Tiesiog Benui tenka dvigubai daugiau meilės. Jis labai gerai supranta, kad mums abiem reikia tų pačių dalykų, turime viską daryti kartu. O jis viską supranta, jokio spaudimo. Jis pats viską supranta. Supranta, kokios mes artimos. Turime kartu būti 24/7. Jis viską supranta“.

„Tiesą sakant, jis mus supranta geriau, nes mes pačios save suprantame. Esame labai dėkingos likimui už Beną. Jis nuostabus“, – seseriai antrina Lucy.

Seserys tikina, kad bus labai laimingos, jeigu pastos bent viena.

„Nesitrauksime viena nuo kitos. Ir stengsimės, kad ir kita kuo greičiau pastotų“, – apie turimą planą pasakoja Lucy. Identiškos dvynės ramina: tikrai nesistengs, kad jų vaikai atrodytų ir elgtųsi vienodai.

„Svarbiausia, kad vaikas būtų laimingas ir sveikas, daugiau niekas nesvarbu. Abi būsime mamos. Benas bus tėtis, taigi vaikai turės dvi mamas ir tėtį“, – aiškina Lucy.

Be to, seserys valgo identišką maistą, tokį pat jo kiekį ir keliasi vienu metu, bandydamos susinchronizuoti žarnyno veiklą.

Australės tikina suprantančios, kad jų vaikai neatrodys vienodai ir galimai nemėgs tų pačių dalykų.

Seserys susižadėjusios su Benu ir viliasi susituokti, nors Australijoje poligamija ir nelegali.

„Planuojame rasti vietą, kur galėsime susituokti“, – sako Anna. Lucy pritaria seseriai: tai, kad trys žmonės negali sukurti šeimos, yra nesąžininga. Ir viliasi, kad ateityje visų trijų svajonei pavyks išsipildyti, galbūt kažkur užsienyje.

Pavydo seserys teigia nejaučiančios. „Jeigu Benas pabučiuoja Anną, iškart pabučiuoja ir mane. Nesistengia mūsų išskirti, mūsų santykiuose visi lygūs, jis su mumis abiem elgiasi vienodai“, – pridūrė Lucy.

Šiuo metu dvynės neturi darbo, sako galinčios dirbti tik kartu ir viliasi, kad būsimasis darbdavys tai supras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją