56 metų Fulvia Pellegrino iš nedidelio Peveranjo miestelio ryžosi virtinei sudėtingų procedūrų, kad turėtų tobulą moters kūną. Dabartinę savo išvaizdą ji pasiekė susileidusi daugiau kaip 150 lūpų ir skruostų užpildų, pasidariusi keturias krūtų didinimo operacijas ir dvi riebalų nusiurbimo operacijas, rašo dailymail.co.uk.

F. Pellegrino, kurios tikrasis vardas buvo Fulvio, sako, kad jos siekį pasikeisti lytį palaiko žmona Marisa. Ji jau išleido 12 tūkst. eurų užpakaliukui ir planuoja toliau tobulinti savo kūną.

Marisa tvirtina, kad nors palaiko savo vyrą, dabar jos labiau primena seseris, negu sutuoktinių porą.

„Dar nesu patenkinta savo „tobulu“ kūnu, nes jis nėra tobulas. Tobulumas yra kai kas kita“, - sakė Fulvia.

Fulviai buvo 15 metų, kai ji suprato esanti įkalinta vyro kūne ir norinti būti moterimi. Tačiau ji bijojo savo griežtos ir religingos šeimos, ypač tėvo, kuris buvo dvasininkas, todėl buvo priversta slėpti savo jausmus.

„Gyvenau su šeima, kuri buvo labai religinga ir konservatyvių pažiūrų. Niekada neatskleidžiau savo troškimo, nes turint tokį tėtį, tai buvo neįmanoma. Jis turėjo tris sūnus ir norėjo turėti tik tris sūnus“, - pasakojo ji.

Jaunuolis savo kančias slėpė net tuomet, kai prieš 32 metus sutiko Marisą.

Netrukus po vestuvių Fulvia pradėjo lankytis gėjų klubuose ir savo garaže persirenginėti moterimi.

„Jaučiausi įkalinta savo kūne. Slėpdavausi garaže ir persirenginėdavau moterimi, pasidažydavau. Niekada nerodžiau šios savo pusės, nes man būdavo gėda“, - prisipažįsta ji.

Fulvia maskavo savo vidinę sumaištį ir viešumoje stengdavosi pabrėžti savo vyriškumą, pirkdama šautuvus ir brangius automobilius.

„Sudėtinga gyventi kūne, kuris nėra tavo. Kad pasijusčiau vyru, žaisdavau futbolą, maukdavau alų, pirkdavau amerikietiškus automobilius ir eidavau pašaudyti“, - teigė ji.

„Tačiau supranti, kad tai tėra kaukė, kurią reikia nusimesti ir tapti tuo, kas iš tikrųjų esi“.

Galiausiai prieš 16 metų Fulvia nusprendė nebeslėpti savo kančios ir prisipažino Marisai, kad norėtų pakeisti lytį.

„Žinoma, Marisa kurį laiką buvo priblokšta. Susitaikyti su tokia mintimi nėra lengva. Šiandien aš ir Marisa esame tik kaip sesės. Mes gyvename kartu, pykstamės kaip du normalūs žmonės, bet ne kaip vyras ir žmona“, - teigė ji.

Kai Fulvia pradėjo savo virsmą moterimi ir pradėjo gerti hormonus ir ruoštis plastinėms operacijoms, Marisa pradėjo lankytis pas psichologą, kad susitaikytų su netikėtu gyvenimo posūkiu.

Tačiau Fulvios tėvai buvo ne tokie supratingi ir atsisakė priimti savo atžalą.

„Mano tėtis paprašė Marisos pasirašyti dokumentus, kad aš būčiau pasiųsta į psichiatrijos įstaigą ir ten apsigalvočiau“, - pasakojo Fulvia.

„Kai mirė mano tėtis, buvo labai sunku, nes giminės neleido mums atvykti į laidotuves – jos mūsų gėdijosi. Vieninteliai žmonės, kurie mane suprato, buvo mano broliai“, - sakė ji.

Nepaisant šeimos priešiškumo, Fulvia nusprendė keisti savo išvaizdą: 2004 metais ji įsidėjo krūtų implantus, pasikoregavo nosį ir pasidarė veido patempimo operaciją.

Be dar trijų krūtų didinimo operacijų, jai buvo nusiurbti riebalai ir į lūpas bei skruostus prileista daugybė odos užpildų. Fulvia taip pat išleido 30 tūkst. eurų sėdmenų pakėlimui.

Fulvia, prieš tai turėjusi vieną restoraną, bet dabar jame nebedirbanti, susidūrė su finansiniais sunkumais. Jai teko parduoti savo šautuvus, automobilius ir namą Prancūzijoje, kad susimokėtų už brangias plastines operacijas.

Dabar pora gyvena iš Marisos – holistinės medicinos gydytojos – atlyginimo. Nors Marisa remia Fulvios siekius turėti trokštamą moters išvaizdą, Peveranjo miestelio gyventojai šaiposi iš keistos poros.
„Dabar esu Peveranjo klounas. Jie bado į mane pirštais, mane apkalba, prikuria istorijų, neva esu prostitutė. Dingo visi draugai – jie mane atstūmė“, - guodėsi Fulvia.

„Nežinau, ką daryčiau be Marisos. Ji visada mane palaiko“.

Nepaisant sunkumų ir aplinkinių paniekos, Fulvia yra pasiryžusi toliau gultis po plastikos chirurgo skalpeliais. „Noriu atrodyti kaip Allanah Starr, amerikiečių translytė pornografijos žvaigždė“, - atskleidė ji.

Plastinės operacijos nėra narkotikas, bet tokiems žmonėms kaip aš jų reikia. Nesu patenkinta savo veidu ir kitomis kūno dalimis. Neketinu šioje vietoje sustoti. Eisiu toliau, nes mano išvaizda nėra tobula. Jei pasieksiu tobulybę, tuomet galbūt sustosiu“, - tvirtino Fulvia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (796)