Po gimtąją Braziliją motociklu keliavusi nuomonės formuotoja žuvo patekusi į avariją, o jos vyras buvo sužeistas, skelbia people.com.

22-ejų metų amžiaus Julios Hennessy Cayuela gyvybė užgeso praėjusį ketvirtadienį po motociklo avarijos, įvykusios San Žozė dos Pinjaise, informavo Brazilijos laikraštis „O Tempo“.

Jos paskutinė žinutė instagramo paskyroje, turinčioje 334 tūkst. sekėjų, buvo papildyta kadru, kuriame nuomonės formuotoja įsiamžino su savo vyru Danieliu Cayuela: nuotraukoje jie pozuoja miestelyje Capao Bonito, užsidėję vienodus motociklininkų šalmus ir apsimovę vienodas striukes.

„Gyvenimas yra trumpas, pašėlkime. Aš, tu, Dievas ir kelias! Tavo svajonės yra ir mano svajonės“, – po nuotrauka parašė Julia.

Sutuoktiniai keliavo motociklu po pietinėje Brazilijos dalyje esančius kalnus, kai į jų transporto priemonę persirikiuodamas atsitrenkė sunkvežimis.

J. H. Cayuela sraigtasparniu buvo nugabenta į vietos ligoninę, kur vėliau buvo konstatuota jos mirtis. Jos vyras taip pat atsidūrė ligoninėje. Pranešama, kad jam buvo atliktos dvi operacijos.

„Esame sukrėsti, dabar mums itin sunku, – naujienų portalui G1 sakė mirusiosios patėvis Jeronimo Onofre. – Ją auginau nuo tada, kai buvo šešerių metų amžiaus. Labai kenčiame.“

J. Onofre nurodė, kad Danielis iš pradžių nežinojo apie savo mylimosios mirtį, ir šią liūdną žinią teko pranešti jo artimiesiems. Jis pridūrė, kad J. H. Cayuela studijavo biomediciną ir planavo atidaryti savo kliniką.

„Danielis ištiktas šoko, daug verkia, negali patikėti tuo, kas nutiko. Jie buvo labai artimi ir mylėjo vienas kitą“, – pasakojo patėvis.

Gruodžio mėnesį pora atšventė ketvirtąsias santuokos metines. „Pilve tebeskraido drugeliai!“ – tada instagrame parašė laimingai ištekėjusi Julia.

Gyvas likęs D. Cayuela yra verslininkas. Jo instagramo paskyrą seka 111 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)