Panašu, kad jiems dar kartą pavyko – kultinio animacinio serialo „Simpsonai“ kūrėjai numatė, kad aktorius T. Hanksas izoliuosis nuo pasaulio. Neseniai paaiškėjo, kad jis ir jo žmona Rita serga koronavirusu COVID-19. Serialo kūrėjai jau ne pirmą kartą numato galiausiai tikrove virstančius svarbius įvykius.

Serialas kuriamas jau 31 sezoną ir ne vieną kartą numatė ateitį. Ilgiausiai rodomas amerikiečių animacinis serialas jau nuspėjo Nacionalinio saugumo agentūros šnipinėjimo skandalą, Donaldo Trumpo išrinkimą prezidentu ir tris akis turinčios žuvies mutantės atradimą. Ir tai tik keli iš daugelio atvejų.

Dabar paaiškėjo, kad serialo kūrėjai nuspėjo ir šiuo metu visą pasaulį gąsdinantį koronavirusą. Tai buvo padaryta dar 1993 metų sezono serijoje „Marge in Chain“, kurioje pasakojama apie į Springfildą atkeliavusį virusą iš tolimųjų Rytų. Tikra beprotybė, tiesa?

Nors naujausia teorija ir gali pasirodyti kiek pritempta, bet prisiminkime, kad 2007 metais „Simpsonų“ filme pasirodė pats Tomas Hanksas.

Animacinis aktoriaus personažas filme pasirodė labai trumpai, jis reklamavo „naująjį Didįjį kanjoną, nes pagrindinis „tapo nuobodus“. Štai ką jis sakė filme: „Čia Tomas Hanksas, jeigu mane pamatysite gyvai, būkite malonūs, palikite mane ramybėje“. Vėlgi, ir čia yra vietos interpretacijai, tačiau „Simpsonų“ kūrėjų talentui nuspėti ateitį lygių nėra.


Holivudo žvaigždė T. Hanksas ir jo žmona apie teigiamus koronaviruso testus pranešė trečiadienį. Sutuoktiniai yra izoliuoti ligoninėje Gold Kouste Rytų Australijoje. Socialiniuose tinkluose jiedu ir toliau skelbia naujienas apie tai, kaip jaučiasi.

„Sveiki, žmonės. Rita Wilson ir aš norime padėkoti visiems esantiems čia, kurie mums teikia tokią gerą pagalbą. Mums diagnozuotas koronavirusas ir mes esame izoliuoti tam, kad jo neperduotumėme niekam kitam.

Tačiau yra tokių, kuriems šis virusas gali sukelti rimtą ligą. Yra dalykų, kuriuos galima padaryti, siekiant išvengti viruso, pavyzdžiui, sekti ekspertų patarimus ir rūpintis savimi bei kitais, taip? Prisiminkite, nepaisant visų dabartinių įvykių, beisbole niekas neverkia“, – savo instagramo paskyroje brūkštelėjo T. Hanksas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)