Tenka pripažinti, kad F. Noriegos ispaninio šalavijo pudingo versija kelia apetitą ne tik dėl vykusio recepto, rašo „Daily Mail“. Vien tik apatinius šortukus dėvintis modelis tobulai papildo deserto skonį ir jį daro dar gardesnį.

„Iš esmės tiesiog sudėsime visus ingredientus į plaktuvą ir viską sumaišysime“, - gerbėjams sako jis.

„Šis receptas tobulai tiks tiems, kurie nori ko nors saldaus, bet laikosi dietos, - lieknėjančius nudžiuginti skubėjo F. Noriega. – Visų pirma, dėsime du šaukštus migdolų sviesto, supilsime stiklinę migdolų pieno, dėsime tris šaukštus cukraus, šiek tiek cinamono, gabalėlį kokosų ir viską sumaišysime plaktuvu.“

Tada jis pagardina desertą ispaninio šalavijo sėklomis ir želatina – tobulas pudingas paruoštas.

„Tobuliausias kada jūsų ragautas desertas“, - pabaigoje teigia jis.

F. Noriega į Niujorką atvyko 2007 m., tikėdamasis tapti aktoriumi. Jį pastebėjo garsus taip pat ir Peru kilęs fotografas Mario Testino ir vaikinas tapo modeliu. Nusprendęs paskuti maisto gaminimo keliu, jis subūrė milžinišką skaičių gerbėjų internete, dalindamasis maisto ruošimo patarimais su 164 tūkst. savo sekėjų.

Tiesa, tenka pripažinti, kad komentatoriams kur kas labiau rūpi jo išvaizda nei sugebėjimai virtuvėje.

„Mano meile, nemanau ar kas žiūri, kaip dedi ingredientus į plaktuvą, kažin ar kas tam turi laiko“, - rašo viena interneto vartotoja.

„Manau, visi mes žinome, koks yra ypatingasis jo patiekalų ingredientas“, - rašo kita.

Genamas neįtikėtinos šlovės internete, F. Noriega Niujorke atidarė savo restoraną „Baby Brasa“, kuriame ruošiamas „švarus“ maistas.

Nuotraukų albume - F. Noriega iš arčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)