Šiandien šiai moteriai - 54-eri ir ji vis dar filmuojasi serialuose. Nustebsite, bet pilną jos vardą prisiminti sunku - Maria Victoria Eugenia Guadalupe Martínez del Río Moreno-Ruffo.

Aktorė buvo nesustabdoma nuo pat savo karjeros pradžios, kai 1979 m. įgarsino animacinį filmą „Ringing Bell“. Devintajame dešimtmetyje ji dalyvavo daugybėje filmavimų, bet labiausiai ši Meksikos žvaigždė išgarsėjo vaidindama nesibaigiančiose telenovelėse.

V. Ruffo karjera serialuose prasidėjo devinto dešimtmečio pradžioje – iš pradžių ji vaidino antraeiles veikėjas ar vieną iš kelių pagrindinių veikėjų tokiuose serialuose, kaip „Conflictos de Amor“, „Al Rojo Vivo“ ir „En Busca del Paraíso“.

Ir tik 1983 m. čilietis prodiuseris Valentínas Pimsteínas paskyrė V. Ruffo pirmą pagrindinį vaidmenį – seriale „La Fiera“ ji suvaidino Natalią Ramirez. Po šio vaidmens moteris tapo tiesiog graibstoma įvairių nesibaigiančių muilo operų kūrėjų.

2010 metais ji buvo įtraukta į 50-ies gražiausių Lotynų Amerikos žmonių sąrašą.

V. Ruffo turi dvi seseris – aktorę ir radijo laidų vedėją Gabrielą Ruffo ir Marcelą Ruffo, kuri yra TV laidų prodiuserė.

1992 m. V. Ruffo ištekėjo už komiko Eugenio Derbezo, su kuriuo susilaukė sūnaus José Eduardo Derbezo (gimė 1992 m.). Pora išsiskyrė 1997 m. Praėjus ketveriems metams, 2001 m. kovo 9 dieną aktorė žengė prie altoriaus su meksikiečių politiku Omaru Fayadu.

2004 m. rugpjūčio 11 d. V. Ruffo pagimdė dvynukus: dukrą Victorią ir sūnų Anuarą.

Nuotraukų albume - V. Ruffo anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)