Virusiniame „Twitter“ vaizdo įraše, kuris buvo peržiūrėtas daugiau kaip 50 tūkst. kartų, Warrenas isteriškai reaguoja į vaizdus su menkai apsirengusia mergina, demonstruojančia gundančius judesius.

Įraše matoma „zuikutė“ gundančiai sukioja savo klubus. Ji mūvi trumpus šortukus, vilkti aptemptą viršutinę dalį ir, žinoma, yra užsidėjusi zuikio ausis.

„Kai pirmą kartą tai pamačiau, man buvo linksma. Vaizdo įrašas nėra pernelyg grubus, bet tikrai ties riba“, – apie vaiko atsisiųstą vaizdo įrašą „Kennedy News“ pasakojo tėtis iš Didžiojo Mančesterio.

„Kol buvau su juo, pamaniau, kad jį įjungsiu, jį prigausiu ir šiek tiek pakamantinėsiu. Jo reakcija buvo tikrai juokinga“.

Užuot nubaudęs savo smalsų vaiką, Warrenas nusprendė prieš kamerą jį sukonfūzyti ir suteikti jam galimybę pasiaiškinti pačiam.

„Tu atsisiuntei tai į savo „iPad“, – didelio populiarumo sulaukusiame vaizdo įraše savo sūnų apkaltino Warrenas.

Iš pradžių išdykėlis bando išsisukinėti nuo atsakymo ir neigia tyčia išsisaugojęs šį vaizdo įrašą. Tėvui kamantinėjant, jis taip pat atsisako atskleisti, ar ši mergina jam atrodo patraukli.

„Tu melagis, – sušunka Warrenas. – Tau ji patiko, todėl ją išsisaugojai“.


„Ji tiesiog atsirado“, – Aceras laikėsi savo, išsisukdamas nuo tardymo.


Warrenas teigė internete pasidalijęs šiuo vaizdo įrašu, nes „pamanė, kad bus juokinga jį žiūrėti“. Ir jis neklydo – šelmiškas vaikis surinko tūkstančius peržiūrų.

Laimei, Acero mamai, 39 metų Daniellei Redikin, šis incidentas taip pat pasirodė linksmas.

„Jis buvo labai patenkintas, kai žiūrėjo tą vaizdo įrašą, o paskui sutriko, kai jo apie tai paklausiau. Greičiausiai jam tiesiog patiko tos merginos išvaizda, - teigė tėtis. - Jis bandė išsisukti, sakydamas, kad negalėjo to nufilmuoti, jis tikrai yra subrendęs ne pagal savo metus“.

„Twitter“ komentarų skiltyje komentatoriai vyrai šešiametį vadino tikra „legenda“. Jiems šis keistas tėvystės momentas pasirodė tikrai smagus.
„Koks jis šaunus vaikas!“ – komentavo vienas tiktokeris.

„Nepriekaištingas skonis“, – džiaugėsi kitas berniuko pasirinkimu.
„Legenda“, – tiesiog pareiškė kažkas kitas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją