Internete pasirodė nuotrauka, kurioje J. Smith plačiai šypsosi, rankose laikydama mergaitę, skelbia mirror.co.uk. Nors kai kurie gerbėjai klaidingai pamanė, kad tai jos dukra, vėliau paaiškėjo, jog J. Smith nusifotografavo su naujausia „Teletabių“ saulute Berry.

Oficialioje „Teletabių“ socialinių tinklų paskyroje netgi atsirado paaiškinimas: „Šioje nuotraukoje įsiamžino originalioji saulutė Jess Smith ir naujoji – Berry! Matydami Jessę užaugusią, irgi pasijutome seni!“

Jess Smith su kita „Teletabių“ saulute, vardu Berry

J. Smith saulutę vaidino ketverius metus: nuo 1997 m. iki 2001 m. Mergina nurodė, kad šiam vaidmeniui buvo pasirinkta dar tada, kai buvo sveriama ligoninėje.

Tuo metu serialo prodiuseriai tiesiog ją pasodino priešais veidrodį ir filmavimo kamerą ir leido žiūrėti, kaip jos tėtis žaidžia su žaislais. Ši miela akimirka labai pralinksmino mažąją Jessę, ir prodiuseriai akimirksniu nusprendė, kad ji puikiai tiks saulutės vaidmeniui.

2017 m. mergina davė interviu „BBC South East“, kurio metu atskleidė: „Mane svėrė ligoninėje. Paskui mane pasiėmė mama. Taip jau sutapo, kad tuo pačiu metu į ligoninę atvyko serialo prodiuseriai ir paprašė ligoninės personalo su jais susisiekti, jeigu pastebės besišypsančių kūdikių.

„Tiesiog sėdėjau priešais veidrodį ir žiūrėjau, kaip mano tėtis žaidžia su įvairiais žaislais, tokiais kaip lenktyninės mašinėlės. Prodiuseriai laukė, kol pradėsiu juoktis,“ – sakė ji.

1997–2001 m. rodytas serialas, kuriame vaikus linksmino teletabiai Tinkis Vinkis, Dipsis, Lialia ir Pou bei daugelis kitų personažų, pavyzdžiui, dulkių siurblys Nu Nu, sulaukė milžiniško populiarumo visame pasaulyje.

2015–2018 m. buvo transliuojamos naujos serijos, bet saulutę vaidino jau nebe J. Smith, o Berry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją