Įdubimus klubų srityje, kurie sudaro įspūdį, jog klubai abejose pusėse tarsi iškąsti, ilgus metus vertė ne vieną moterį kompleksuoti. Tokie klubai niekada nebuvo laikomi tobulais, o šį stereotipą dar labiau paskatino medijos ir mados pasaulis, kur visada buvo akcentuojamas itin liekno kūno kultas.

Tad drąsios ir savimi pasitikinčios moterys pagaliau ėmėsi iniciatyvos, kurios metu specialia grotažyme žymimos nuotraukos, skirtos didžiuotis būtent tokia figūra. Jau įkelta daugiau nei 1 tūkst. 300 tokių nuotraukų.

Moterys noriai dalijasi nuotraukomis, kurioms pozuoja vilkėdamos klubus paryškinančią aprangą, ir pasakoja, kaip išmokti pamilti save.

Viena jauna moteris papasakojo itin sukrečiančią, tačiau laimingai pasibaigusią istoriją. Ji teigia, kad, būdama vos vienuolikos metų, prašė mamos jai nupirkti riebalų nusiurbimo operaciją, nes norėjo bet kokia kaina atsikratyti netobulų klubų.

„Prisimenate, kaip dėl tų duobučių išgyvenome vidurinės mokyklos laikais? Kai man buvo vienuolika prašiau mamos, kad sumokėtų man už riebalų nusiurbimo operaciją, nes negalėjau žiūrėti į keistus savo klubus“, – rašo moteris. Laimei, jos mama tada sugebėjo dukros prašymą paversti juokais.

„Ji paprašė iš virtuvės atnešti peilį – esą galinti operaciją atlikti pati ir nereikės niekam mokėti. Keista, kaip vieni ar kiti dalykai išpopuliarėja. Šiuo metu populiarėja mano klubai. Mėgaujuosi akimirka“, – rašo moteris, slapyvardžiu Audineaka.

Kita moteris savo kūnui parašė emocingą meilės prisipažinimą ir viešai prisipažino, kiek daug jai kainavo bandymai pamilti save tokią, kokią yra, ir kaip džiaugiasi, jog pagaliau tai pavyko.

#hipdip

Публикация от Kimberly Kirk (@kimbberlyryan) Апр 1 2017 в 4:16 PDT

„Mano kūnas man kėlė daugybę kompleksų. Jeigu skųsdavausi, visada sulaukdavau neigiamos reakcijos, esą mano bėdos, palyginus su kitų, tėra katino ašaros. Sportavau, nes norėjau atrodyti patraukliau. Negalėjau pakęsti savo netobulų klubų. O dar tas celiulitas. Dabar savo kūną, kuris nuo sporto sutvirtėjo, tiesiog dievinu, nors pilvukas nėra tobulas, o ir dvigubas pagurklis nėra didžiausia puošmena“, – rašo moteris, prisistatanti kaip Jessica arba little_yogi_mama.

Du vaikus auginanti moteris sako mylinti savo kūną ir besidžiaugianti, jog yra pakankamai fiziškai stipri, nes galėjo pagimdyti dvi atžalas.

„Negaliu atsidžiaugti, kad galiu ant nugaros užsimesti savo vyrą ir panešioti po namus. Tiesiog dievinu įdubimus klubuose ir savo celiulitą, dievinu ir raukšles bei strazdanas, apdribusį pilvą, kreivus dantis ir problemų nuolat keliančią odą. Dabar myliu viską, ko seniau negalėjau pakęsti, nes visame pasaulyje esu vienintelė tokia, unikali, nuostabi. Aš nuostabi. Mes visos nuostabios. Myliu jus. Tikiuosi, kad ir jūs mylite mane“, – rašo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)