Vaizdo įraše matyti, kaip višta su snapu spaudžia klavišus vieną po kito. Tiesa, ją šios gudrybės išmokęs šeimininkas taip pat pasistengė – kiekvienas klavišas, kurį rekia paspausti, sušvinta vienokia ar kitokia spalva. Taip višta žino, ką bakstelti snapu.

Feisbuko puslapyje, kuriame taip pat talpinami „Two Creative Chicks“ nuotykiai, pirmadienį atsirado štai toks įrašas: „Svetainėje „Youtube“ mūsų patriotiška višta buvo peržiūrėta daugiau kaip milijoną kartų (nors žinome, kad kitose platformose šį įrašą peržiūrėjo daugiau kaip 10 milijonų kratų). Negana to, mes patekome į tarptautinę spaudą, – džiaugėsi vištos-žvaigždės savininkas. – Ar kas prisipažins, kad žiūrėjo daugiau nei kartą? Ačiū, kad žiūrėite, dalinatės, komentuojate ir palaikote mus!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)