50 metų pramogų pasaulio atstovė fotografų ir smalsuolių žvilgsnius traukė įspūdinga tarsi antra oda prigludusia metalo spalvos suknele ir tinklinėmis pėdkelnėmis. Prie tokios aprangos ji priderino žudančio aukščio aukštakulnius plonais kulnais. Stiliaus ansamblį Amanda užbaigė dramatiškomis sidabro spalvos ilgomis pirštinėmis.

Fotogeniškoji žvaigždė, kadaise buvusi fotografo Davido LaChapelle mūza, išraiškingas plastikos chirurgų sukurtas lūpas dar labiau paryškino akį rėžiančiais raudonais lūpų dažais, o iškilmingam vakarui pasirinkta šukuosena priminė Marilyn Monroe garbanas.

Praeitais metais nuo plastinių operacijų priklausoma moteris sukėlė nemenką ažiotažą, kai savo atsiminimų knygoje „Doll Parts“ papasakojo apie romaną su dabar jau vedusiu vyru.
Savo knygoje viena iš garsiausių pasaulio translyčių tvirtina turėjusi romaną su vienu reperiu. Sklandė gandai, kad tai galėjo būti ne kas kitas, o Kanye Westas. A. Lepore tvirtina: vos tik jos romantiški santykiai su reperiu nutrūko, jis vedė.

Savo figūrą ji lygina su dabartinės reperio žmonos: „Nieko negaliu padaryti, tačiau atrodo, kad jo žmonos figūra labai primena manąją“.

Būtent užuomina apie reperio žmonos figūrą ir paskatino žmones spėlioti, ar tik ji kalba ne apie Kim Kardashian, kuri už Kanye Westo ištekėjo 2014 metais.

Tiek K. Kardashian, tiek A. Lepore gali didžiuotis itin išraiškinga smėlio laikrodžio figūra, o tai ir leidžia spėti, kad galbūt translytė praeityje palaikė artimus santykius su prieštaringai vertinamu reperiu.

Deja, vienas artimas K. Westo bičiulis tokius gandus kategoriškai neigia ir „The New York Post“ tvirtina: „Tai tiesiog neįmanoma“.

A.Lepore atsiminimų knygoje detaliai pasakojama apie jos sudėtingą vaikystę Naujajame Džersyje, kurią ji praleido berniuko kūne, lyties keitimo operacijas, juodojoje rinkoje pirktą estrogeną, santykius su vyrais ir plastines operacijas.

Knygoje gausu nuotraukų, kurias kūrė tokie fotografijos meistrai kaip Davidas LaChapelle, Marco Ovando, Pierre‘as et Gillesas ir Roxanne Lowit.

Knygą parašyti translytei padėjo rašytojas Thomsas Flanneru jaunesnysis. Atsiminimų knygos autorystė priklauso ne pačiai A. Lepore, nes, kaip teigia pati, nuo 1986 metų ji iš viso perskaičiusi vos dvi knygas. „Niekada nieko neskaičiau, man labiau patinka žiūrėti paveiksliukus“.

Amanda Lepore - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)