Tą pačią dieną susižadėjusios ir susituokusios seserys pabandė sinchronizuoti net nėštumą. Sunku patikėti, bet joms pavyko. Identiškos dvynės, savo gyvenimą kuriančios su taip pat identiškais dvyniais broliais, pranešė, kad laukiasi.

Apie netrukus aplankysiančius gandrus poros pranešė socialiniuose tinkluose. Instagrame sutuoktiniai pasidalijo ne tik šiuo dar sunkiai įtikimu jų gyvenimo sutapimu, bet ir linksmos fotosesijos kadru.

„Spėkite, kas nutiko? Abi poros laukiasi kūdikio!“ – džiaugsmingas naujienas pranešė dvynių ketveriukė.

Užsienio žiniasklaidą dvynių porų gyvenimas apskriejo dar tada, kai jie ryžosi susituokti tą pačią dieną. Ceremonija vadinosi „du kartus“, referuojant į populiarias pasakas, prasidedančias „kartą…“, o juos sutuokė du kunigai.

„Tai iš tiesų buvo svajonės išsipildymas. Santuoka su dvyniais mums išties svarbi“, – tuomet pasakojo už Jeremy ištekėjusi Briana. Ceremoniją ji vadino „dviguba pasaka“.

„Nuo vaikystės prisimenu, kad abi apie tai svajojome net darželyje“, - sakė ji.

Pamačius vestuvių ir jų kasdienes nuotraukas visiems kirba tas pats klausimas - ar jiems tikrai nesidvejina akyse?

Britany sako žinojusi, jog šansų susirasti tokius vyrus nebuvo daug: „matyt, žvaigždės susidėliojo tinkamai ir mūsų svajonė išsipildė. Susituokiau su savo svajonių vyru ir matau sesę, kuri padarė tą patį.“

Nuotakos dėvėjo vienodas sukneles, o jaunikiai pasirinko identiškus kostiumus. Ketvertas susipažino tame pačiame dvynių festivalyje, kuriame sesės lankėsi ketverius metus, o broliams tai buvo pirmas kartas.

„Jei jie nebūtų radę identiškų dvynių, jie nebūtų susituokę išvis“, – apie brolius pasakojo Britanny.

„Manau, kad jie susidūrė su panašiais iššūkiais, kaip ir singletonai (taip merginos vadina nedvynius). Sunku susitikinėti su žmogumi, kuris nesupranta dvynių ryšio“, – teigė ji.

Lyg to būtų negana, ketvertas po vestuvių apsigyveno tame pačiame name, kur bendrą gyvenimą kuria iki šiol.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)