26-erių D. Hall norėjo parodyti žlugdančias narkotikų vartojimo pasekmes. Jauna moteris buvo priklausoma nuo kelių rūšių narkotinių medžiagų, kurios stipriai pakeitė jos išvaizdą, santykius su aplinkiniais bei įvėlė į problemas su policija.

Dailymail moteris sakė, kad jos priklausomybė prasidėjo nuo 17 metų, kuomet ji be saiko vartojo vaistus nuo skausmo.

Kai D. Hall nusprendė atsikratyti priklausomybės ir nebevartojo narkotikų 8 dienas – tapo išties sunku. „Negalėjau pajudinti rankų ir nuolat vėmiau“, – pasakojo moteris.

Viskas tapo dar blogiau, kuomet vienas pažįstamas pasiūlė dar stipresnių narkotikų, kad D. Hall kančios liautųsi.

„Jis sakė man, kad tereikia vienos dozės ir visi negalavimai baigsis. Pasakiau, kad padarysiu tai tik kartą, tačiau to karto nebuvo gana. Aš įsimylėjau tą pojūtį ir negalėjau sustoti. Viskas, ko norėjau, tai vėl tai pajusti. Man niekas daugiau nerūpėjo, o priklausomybės augo. “, – pasakojo ji.

Jauna moteris pateko į tokių pačių priklausomų žmonių aplinką. „Buvau monstras visomis prasmėmis. Man nerūpėjo, ką skaudinu, man nerūpėjo niekas. Tuo metu neturėjau šeimos. Ėmiau pati prekiauti narkotikais“, – pasakojo ji.

D. Hall manė, kad tai niekada nesibaigs, tačiau viskas apsivertė, kuomet jauna moteris aplankė savo senelį: „Tai buvo mano senelio gimtadienis. Nuėjau jo apkabinti ir pasakyti, kad myliu jį ir man viskas gerai, o jis atsakė, kad jį skaudinu.“

Po tokio mylimo senelio pareiškimo D. Hall suprato, kur ją atvedė narkotikų vartojimas. „Veidrodyje pamačiau, kokiu monstru tapau. Ėmiau melstis ir prašyti Dievo pagalbos“, – pasakojo ji.

Vėliau moteris buvo suimta policijos. Po poros savaičių, kuomet D. Hall sužinojo, kad jai teks sėsti už grotų – paaiškėjo, kad mirė ir jos senelis. Nors kalėjime dar buvo galimybė gauti narkotikų, tačiau moteris tvirtai pasiryžo jų nebevartoti.

Dabar, praėjus ketveriems metams, D. Hall – jauna mama, kuriai narkotikai – tik bjauri praeitis, o besidalydama savo patirtimi ji siekia paskatinti ir kitus nesirinkti tokio kelio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)