Lietuvaičiai, gaudantys kiekvieną saulės spindulėlį, nepaliauja stebinti išskirtiniu savo stiliumi. Pagrindinio naujienų portalo Lietuvoje DELFI komanda įamžino štai kokias spalvingas pagrindinės Palangos gatvės madas. Taip pat pasidomėjo, kiek porų batų ir maudymosi kostiumėlių su savimi atsiveža į pajūrio kurortą.

Paaiškėjo, kad tiek moterys, tiek vyrai poilsiui Palangoje ruošiasi labai atsakingai. Beveik visi kalbinti pašnekovai sakė, kad prieš atostogas atnaujina vasaros garderobą.

„Visada prieš važiuojant į pajūrį, darau spintos reviziją – išmetu, ko nebenešioju ir taip sužinau, ką turiu įsigyti. Dažniausiai tai būna trumpos vasarinės kelnės ar nauja skrybėlaitė. Žinoma, ar moteriai kada nors užtenka suknelių? Čia atvažiavau pilnu lagaminu, pasiruošusi visokiems orams“ - DELFI sakė į Palangą iš Vilniaus atvykusi Dovilė.

Kalbintos merginos teigė, kad su savimi į pajūrį atsiveža nuo trijų iki septynių porų batų. Nustebino tai, kad vyrai nuo jų nė kiek neatsilieka. Vienas iš J. Basanavičiaus gatvėje sutiktų jaunų vyrukų sakė, kad savaitgaliui su savimi pasiėmė keturias poras batų – po porą kiekvienam vakarui.

„Ir vyrams norisi gerai atrodyti, - kalbėjo kaunietis Žygis, - į pajūrį važiuoju tik kartą per vasarą, o čia juk pilna gražių merginų, todėl reikia labai pasistengti. Kiek dienų praleidžiu pajūryje, tiek ir batų vežuosi“.

Su maudymosi kostiumėliais moterys nepersistengia. Dauguma teigė, kad vežasi vieną arba du. Dailiosios lyties atstovės atskleidė mėgstančios degintis moterų pliaže – taip ant kūno nelieka nereikalingų baltų dryžiukų.

DELFI nuotraukų galerijoje kviečiame apžvelgti Palangos poilsiautojų stilių:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)