Naujagimis Kyle’as pasaulį išvydo pirmadienį, sausio 30 dieną, 22 valandą vietos laiku. Irma tvirtina, kad laikydama kūdikį rankose nesitveria džiaugsmu.

34 metų Irma leidiniui „Irish Mirror“ sakė: „Esame tokie laimingi ir palaiminti. Žinoma, buvo sunku, tačiau jis tiesiog tobulas. Esu šiek tiek pavargusi, tačiau Kyle’as visą naktį buvo toks geras, jis net nesuverkė!“

Agentūros „First Options“ modelis trejus metus susitikinėjo su ugniagesiu ir „YouTube“ sensacija (Donut the Dog) Barry Maguire’u. Vyras buvo šalia jos ir gimdymo metu.

Irma sakė, kad jos trylikametė dukra Nikoleta, kurios susilaukė ankstesniuose santykiuose, „džiaugiasi turėdama mažą broliuką, kurį galės prižiūrėti“.

Neseniai modelis ir aktorė kalbėjo: „Nikoleta nekantriai laukia gimsiančio kūdikio, kad galėtų padėti man jį prižiūrėti. Smagu, kaip viskas susiklostė“.

Tačiau iki gerosios žinios Irmai teko iškęsti 2013 metais įvykusias labai viešas skyrybas su „The Script“ lyderiu Danny O'Donoghue ir tragišką buvusio mylimojo, Nikoletos tėvo, Mariaus Simonaičio mirtį 2009 metais.

Irma ir 37 metų Danny santykiai truko ketverius metus. Pora susitiko „The Script“ muzikinio klipo filmavimo aikštelėje. Tačiau Irma žiniasklaidos kišimąsi sutiko ramiai ir nekreipė dėmesio į gandus, kodėl pora pasuko skirtingais keliais.

2015 metais Irma paragavo aktorės duonos, gavusi epizodinį vaidmenį juostoje „Sostų karai“ („Game of Thrones“), kurį atliekant teko susidurti su koviniu parengimu ir jodinėjimu.

Netrukus ji pasirodys „RTE Digital“ dokumentiniame filme „Catwalk to Kabwe“, pasakojančiame apie jos savanoriavimą Airijos labdaros organizacijai „Zamda“ statant gyvybiškai svarbią infrastruktūrą skurdžiausiems Zambijos gatvės vaikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)