Sostinės stilingiausi naktinėtojai ir kviestiniai svečiai bei baro draugai, atėję į gimtadienį, neslėpė susižavėjimo netikėtu šventės akcentu ir dėmesiu dosniai apdovanojo baro simboliu tapusius paukščius. Jie po šventės iškart iškeliavo atgal į savo namus.

Susirinkusiųjų dėmesio nepristigo ir „Freaks on Floor“ vokalistui Justinui Jaručiui, kuris pasirūpino, jog antrasis gimtadienis būtų kaip įmanoma nuotaikingesnis ir judresnis. Atlikėjas svečiams užkūrė tikrą muzikos pirtį, kurioje šėlo net ir tie, kas dažniausiai nešoka.

Ištvermingiausi gimtadienį švęsti baigė tik sekmadienio paryčiais, kai Vilnius jau budinosi naujai dienai.

Pasak vieno iš baro savininkų bei valdytojo Eduardo Orlovskio, dveji metai restoranų versle yra milžiniškas laiko tarpas, nes konkurencija šioje srityje – labai intensyvi. „Mums tai yra didelė šventė, didelis pasiekimas, kuriuo norime pasidalyti su visais, kas ateina pas mus, kas mėgsta vėlyvus pusryčius savaitgaliais, gerą ir įvairų viskį bei tiesiog nori neįpareigojančios aplinkos, kur galėtų atsipalaiduoti, gerai praleisti laiką ir pabendrauti su draugais“, – sakė E. Orlovskis.

Plunksnuotos akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)