Incidentas įvyko Bukarešte. Mirela Vaida – viena iš ryškiausių Rumunijos televizijos žvaigždžių. Ją užsipuolusios moters tapatybė kol kas nenustatyta, žinoma tik tiek, kad ji televizijos žvaigždei šaukusi „Atiduok mano pinigus“.

Remiantis pirminiais duomenimis, užpuolikė į televizijos studiją pateko per neužrakintas šonines duris, o rankose turėjo plytgalį. Plytgalį ji metė tiesiai į televizijos laidų vedėją, tačiau, laimei, nepataikė, o netrukus ją sugavo filmavimo komanda. Po kelių minučių atvyko policijos pareigūnai ir greitoji medicinos pagalba.

Kol kas pagrindinę įvykių versiją pateikė pati M. Vaida – anot moters, pastaruosius mėnesius jai grasino moteris, prisistačiusi Magdalena Šerban.

Ji kali iki gyvos galvos už nužudymą metro. 2017 metų gruodžio 16 dieną ji ant bėgių nustūmė savo auką ir neleido jai užlipti atgal ant platformos. Be to, tą dieną 25 metų mergina kėsinosi nužudyti ir dar vieną moterį. Magdalena aktyviai žurnalistams pasakojo apie šią tragediją.

Yra ir kita versija: kalbama, kad televizija surežisavo tokį incidentą, tikėdamasi atgaivinti mažėjančius reitingus. Pažymima, kad minėtoji laida ne kartą buvo atsidūrusi dėmesio centre dėl abejotinų žiūrimumo skatinimų metodų. Be to, ekspertai abejoja, ar tokia neadekvati moteris galėjo nepastebėta prasmukti pro apsaugą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)