Socialiniame tinkle „Twitter“ tarsi virusas išplito kojų nuotrauka.

Interneto vartotojai ėmė sukti galvą, kas joms ne taip – ar jos išteptos dažais ar aliejumi. Kitaip tariant, kodėl jos tokios blizgios?
„Twitter“ bendruomenės narys @msbreeezyyy pasidalino šia keista nuotrauka, kurią pirmasis socialiniame tinkle „Instagram“ prieš penkias savaites paskelbė vartotojas @leonardhoespams. Nuotrauka netruko išplisti tarsi virusas – ja pasidalino daugiau nei 5 tūkst. žado netekusių žmonų.

„Kartą pamačius, šių kojų tiesiog nebeįmanoma pamiršti“, – parašė jis.

Nors dauguma netruko pastebėti, kad kojos itin blizgios, galbūt netgi pagamintos iš plastiko, kiti pareiškė, kad kojos greičiausiai išpieštos baltais dažais.

Tiesą sakant, apžiūrėjus iš arčiau, galima iš karto pastebėti, kad kojos tikrai išpieštos baltais dažais – jų žymių galima pastebėti tiek ant šlaunų, tiek ant kelių.

„Instragram“ naudotojas @leonardhoespams, kuris pirmasis ir paviešino šią nuotrauką, patvirtino – kojos iš tikrųjų aliejumi neišteptos. Optinė apgaulė nupiešta baltais dažais.

Panašu, kad „Twitter“ bendruomenės toks atsakymas netenkino – ginčai netyla iki šiol. „Blizgios kojos? Kaip iš plastiko. Kas tai per velnias?“, – stebėjosi vienas. @msbreeezyyy jam atsakė: „Tai dažai, o ne blizgios kojos. Jos kojos visai neblizga. Efektas sukurtas dažais“.

Štai dar kelios nustebusiųjų reakcijos: „Geras, tikrai maniau, kad jos blizga nuo aliejaus, o čia pasirodo dažai“ ir „Oho, kiek kartais nepastebime“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)