Risa sako, kad jos jaunystės paslaptis – sveika mityba, fizinis aktyvumas ir noras atrodyti gerai.

„Taip pat mėgstu užsisakyti ledinės mačia latės su avižų pienu ir agavos sirupu. Dažniausiai perku ekologiškus maisto produktus, organinę kosmetiką ir vonios druskas“, – teigia japonė.


Vienas iš Risos mėgstamiausių produktų – migdolų pieno, migdolų sviesto, medaus ir bananų glotnutis. Taip pat ji dažnai renkasi keptus kiaušinius ant raugo duonos skrebučio su daugybe špinatų ir jūros gėrybes.

Kartais Risa leidžia sau ir mažų nuodėmių, viena iš tokių – karšto šokolado pudingas su ledais.

Įprastai moteris renkasi mažai angliavandenių turinčią dietą su daug žalių lapinių daržovių, baltymų ir sveikatai naudingų riebalų, pavyzdžiui, itin tyru alyvuogių aliejumi ir avokadais.

Kalbant apie gyvenimo būdą, modelis gyvena sveikai, aktyviai ir daug bendrauja. Kai nekeliauja po tokius glamūrinius miestus kaip Los Andželas su fotosesijų ir video projektais, Risa daug sportuoja ir mėgsta leisti laiką paplūdimyje. Svarbu, kad moteris visada tepasi apsauginiu kremu nuo saulės, o tiesioginių spindulių apskritai vengia. Daugumoje instragrame skelbiamų nuotraukų modelis nuo saulės slepiasi po skrybėle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją