„Kiek kartų keliaudami po Lietuvą esate atsidūrę vietose, kurių grožiui atskleisti tam, kad jos vėl taptų lankytinos ir pamėgtos vietinių gyventojų, reikėtų įdėti šiek tiek darbo? Galbūt pakanka perdažyti, sutvarkyti ar tiesiog nušienauti žolę? Neslėpsiu, kad šio etapo vienas iš tikslų yra prisiliesti prie socialinio aspekto ir atkreipti visuomenės dėmesį į kai kuriuos apleistus objektus ir gal net taip prisidėti prie jų prikėlimo antram gyvenimui“, – sako projekto autorius Simonas Rudaminas.

S. Rudaminas jau anksčiau yra prisipažinęs tikintis, kad projektas „We love Lithuania“ nemažai prisidėjo prie vietinio turizmo išjudinimo ir paskatino lietuvius labiau domėtis savo šalimi. Tad dabar tikimasi atkreipti visuomenės dėmesį ir į kai kuriuos apleistus objektus.

Čempionatą vainikuos sausio 20-22 d. aktyvaus laisvalaikio ir turizmo parodos ADVENTUR metu vyksiantis finalas Lietuvos parodų ir konferencijų centre LITEXPO. Čia bus apdovanoti visų etapų geriausieji bei paskelbtas „We love Lithuania 2016“ čempionato nugalėtojas. Parodoje taip pat bus galimybė išvysti eksponuojamas geriausias čempionato nuotraukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)