24-erių manekenė gyvena Minesotos valstijoje esančiame Mineapolyje ir didžiuojasi savo itin tamsia oda. „Mano šokoladas yra elegantiškas. Kaip ir tai, kam atstovauju, – karių tautai“, – po viena savo nuotraukų socialiniame tinkle parašė ji.

N. Gatwech nuotraukos be vargo surenka po daugiau nei 10 tūkst. paspaudimų „patinka“.

Neseniai jauna moteris papasakojo apie įvykį, kai „Uber“ vairuotojas patarė jai išsibalinti odą. Tačiau ji tik nusijuokė. „Nepatikėsite, kokių tik klausimų ir žvilgsnių sulaukiu dėl tokios odos“, – sakė ji.

N. Gatwech ne tik pasisako už įvairovę mados pasaulyje, bet ir tapo kovotojų už juodaodžių teises visame pasaulyje balsu. Ją net vadina „tamsos karaliene“, ir ji tuo didžiuojasi. „Juoda spalva yra drąsu. Juoda spalva yra gražu. Juoda yra auksas. Neleiskite Amerikos standartams sunaikinti jūsų afrikietiškos sielos. Mylėkite savo odą. Nesvarbu, kokios spalvos ar atspalvio ji yra!“ – ragina ji.

Mados pasaulyje sudanietės pasirodymas tikrai nelieka nepastebėtas. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji jau turi daugiau nei 100 tūkst. sekėjų ir jų skaičius nuolat auga.

„Mano oda sugeria saulės spindulius, o mano plaukai nepasiduoda traukos jėgai. Dabar negalite man sakyti, kad nesu stebuklinga!“ – sako N. Gatwech.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)