Štai toks širdį veriantis pasakojimas galėtų tikti kaip komentaras, papildantis nuotraukas iš Peru paplūdimio, kurių herojus – šuo.

Vietiniai šunį vadina Vaguito. Kiekvieną mielą dieną šis keturkojis atrisnoja į Limos pakrantėje įsikūrusį Punta Negros rajoną, veikiausiai vedinas vilties, kad šeimininkas pasirodys, rašo „Daily Mail“.

Visai atsitiktinai Vaguito patraukė su šeima po paplūdimį vaikštinėjusios Jolie Mejia dėmesį.

Kadangi Vaguito buvo su antkakliu, mergina pamanė, kad koks nors žmogus trumpam paliko savo augintinį paplūdimyje, todėl nusprendė palaikyti gyvūnui kompanija, kol šeimininkas grįš.

„Neatrodė, kad šuo būtų paliktas, benamis. Jis buvo švarus, todėl net glosčiau jį, kol, kaip maniau, laukėme šeimininko. Deja, minutės slinko, bet niekas nesirodė“, – pasakoja J. Mejia.


Neilgai trukus prie J. Mejios priėjo Punta Negroje gyvenantis žmogus ir atskleidė liūdną šuns dalią.

„Tenykštis vyras papasakojo, kad šuo gyveno pas žveją, kuris jau seniai miręs, – sakė J. Mejia laikraščio „Nacion“ reporteriui. – Taip pat papasakojo, kad šuo vis viena kasdien atbėga iki paplūdimio ir, įbedęs akis į jūrą, laukia šeimininko.“

J. Mejia sužinojo, kad po šeimininko mirties Vaguito priglaudė netoliese gyvenanti moteris. Progų pasirūpinti gyvūnu nepraleidžia ir kiti vietos gyventojai.

„Pati auginu šunį, – paminėjo J. Mejia. – Aš apskritai mėgstu šunis. Todėl to šuns istorija mane neapsakomai sujaudino.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)