Esu Justina Mikevičiutė, iš Vilniaus, dvidešimtmetė. Iškart po mokyklos nepradėjau studijuoti, nes dirbau kaip fotomodelis. Noriu studijuoti mediciną. Suprantu, kad Lietuvoje tiek nepasieksiu kiek galėčiau Amerikoje. Norėjau studijuoti nuotoliniu būdu, o į Ameriką skristi praktikos metu. Tačiau sužinojau, kad tai neleidžiama.

Turiu dilemą ir noriu patarimo. Išvažiuoti visam laikui į Ameriką nenoriu, nes Lietuvoje man geriausia. Čia gyvenu visą gyvenimą, čia mano tėvai, artimi draugai, mylimasis. Kartais vos savaitei išvykusi iš Lietuvos, beprotiškai pasiilgstu tėvynės ir žmonių, esančių čia. Šiuo metu negaliu apsispręsti, ar vykti studijoms už Atlanto, ar likti čia – Vilniuje, mano mėgstamiausiame ir gražiausiame mieste.

Kodėl pageidauju, jog parašytumėte apie mane? Nes noriu sulaukti kitų žmonių komentarų, gal bus kokių patarimų.

Klausėte apie mano išvaizdą – taip, ją prižiūriu. Stengiuosi žiūrėti, ką valgau, bet nenoriu būti nei labai plonutė, nei storutė. Ilgą laiką užsiiminėjau kūno rengyba, todėl iki šiol mano figūra atrodo neblogai. Esu smaližė, tačiau net ir privalgiusi daug saldainių, nesveriu daugiau nei įprastai. Mano svoris 65 kilogramai. Manau, tai normalu. Tiesa, dabar turiu šiek tiek "lašinukų", bet nekreipiu į tai dėmesio. Man patinka mano figūra.

Dietos be sporto nepadeda, reikia fizinio darbo. Tiems, kurie nori turėti gražų kūną, atšilus orams patariu bent kartą per savaitę bėgti krosą. Nepamirškite gerti daug vandens.

Lauksiu jūsų patarimų, kaip man pasielgti dėl studijų. Ačiū!