Yanet Garcia išgarsėjo visame pasaulyje, kai TMZ ir „Playboy“ ją pavadino „mergina, dėl kurios norisi žiūrėti orų prognozę“.

25 metų gražuolė sulaukė nemažai kalbų bei pagyrų ir gimtojoje Meksikoje, kai „Televisa Monterry“ naujienų laidoje pasirodė segėdama trumputėlį kūno spalvos sijoną ir pilvo nedengiančią bei krūtinę pabrėžiančią palaidinę.

Dabar merginos gerbėjai sprendžia itin rimtą klausimą, ar kartais jų numylėtinė nepasitobulino užpakaliuko.

Y. Garcia, kuri prieš tapdama orų mergaite dirbo modeliu, naujos apkalbų bangos sulaukė po pastarojo pasirodymo televizijos ekrane – ji vilkėjo figūrą itin pabrėžiančią juodą suknelę.

Las Noticias FDS ☀️☔️⚡️

A video posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on Mar 6, 2016 at 7:20am PST

Užuot tiksliai įvardijusi, ar įspūdingos formos yra sporto salėje pralieto prakaito ar chirurgų intervencijos rezultatas, mergina savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“, turinčioje 1,6 mln. sekėjų, paskelbė vaizdo įrašą.

Vienas seksualiausios oro mergaitės kritikas ją pavadino Ančiuko Donaldo mergina, o kitas pareiškė, kad po suknele ji slepia pagalvę.

„Chirurgą – į teismą. Prastai padirbėta”, – juokiasi trečias.

„Jeigu šita jauna moteris būtų tikra profesionalė, ji daugiau dėmesio skirtų tiesioginiam darbui, o ne galvotų, kaip apsitempti dar labiau figūrą išryškinančią suknelę. Ji garsi ne darbu, o savo užpakaliu. Pasibjaurėtina, kad žmonės kalba būtent apie jos figūrą, o ne tai, kaip ji atlieka savo darbą“, – teigia Y. Garcios įvaizdžiu nepatenkinta Lynette Quintanilla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)