„Labai didžiuojamės galėdami jau penktą kartą pakviesti visas Lietuvos šeimas į bene didžiausią Lietuvoje šventę, skirtą visoms amžiaus grupėms. Paruošėme daugybę pramogų ir staigmenų, todėl garantuojame, kad Harmony parke gerai jausis visi atvykusieji – tiek patys jauniausieji, tiek vyriausieji“, – teigia šventę organizuojančio „Senukų“ prekybos tinklo prezidentas Artūras Rakauskas.

Anot jo, šventėje, kuri orientuota į kokybišką laisvalaikį kartu su šeima, nebus prekiaujama alkoholiu. Kadangi laukiama rekordinio dalyvių skaičiaus, šventės rengėjai iš anksto pasirūpino, kad žiūrovai jaustųsi komfortiškai: eismas šalia parko būtų reguliuojamas, o stovėjimo aikštelėse netrūks vietų automobiliams ir autobusams (jais atvyks keli šimtai globos namų auklėtinių).

Renginių maratonas Harmony parke prasidėjo dar dieną: miesto vartai atsiverė iškart po pietų, o 14 val. nuo Širdies kalno pajudėjo teatralizuota dalyvių eisena.

Didžiojoje scenoje, kuri buvo įrengta Šeimų aikštėje, iki vakarinio koncerto šeimininkavo keliautojai ir laidų vedėjai Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus. Čia nuo pat atidarymo vyko įvairūs koncertai (dainavo vaikų chorai, TV projekto „X faktoriaus“ dalyviai, grojo grupės „Žalvarinis“ bei „Studija“), vyko šokėjų ir cirko artistų pasirodymai.

Atvykusius džiugino daugybė skirtingų pramogų zonų – Šeimos kiemelių. Smalsiems ir išradingiems skirtoje erdvėje – Įdomybių akademijoje – vyko robotų olimpiada, veikė mokslinė laboratorija „ant ratų“, buvo galima pasiskraidyti virtualioje realybėje su „Oculus rifft akiniais“ ar išmokti pūsti burbulus plikomis rankomis su Burbulų dėde.

Mamos pievoje veikė piešiamų tatuiruočių studija, kasų pynimo mokyklėlė, saldainių ir ledinukų gaminimo dirbtuvėlės, vaško žvakių fabrikėlis. Mažiausiems šventės dalyviams skirtoje erdvėje – Vaikų sode – įrengta smėlio dėžė, lauks daugybė žaislų, sūpynių bei batutų. Vaikai čia galėjo piešti, dalyvauti įvairiose estafetėse, išmokti gaminti vėjų malūnėlius ar lankstyti gerves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)