Visų jų viešnagės tikslas – didžiausias populiariosios kultūros renginys Baltijos šalyse „Comic Con Baltics 2022: Together with GameON“, vyksiantis nuo penktadienio iki sekmadienio, „LITEXPO“.

Per 7 mln. sekėjų „Youtube“ kanale

„Lietuvoje viešėsiu pirmą kartą. Nekantrauju pažinti šalį ir žmones, kurie iki šiol taip puikiai organizavo renginį, kuriame susitiksime šį savaitgalį. Noriu pamatyti, kas mūsų laukia toliau!“, – sakė slapyvardžiu TomSka gerbėjams puikiai pažįstamas T. J. Ridgewell.

T. J. Ridgewell yra britų filmų ir turinio kūrėjas, aktorius ir vaizdo tinklaraštininkas. Kūrėjas geriausiai žinomas už vaidmenį nepriklausomame britų animaciniame seriale „Eddsworld“ bei už paties rašytus, režisuotus ir prodiusuotus komedijos žanro animacinius serialus „asdfmovie“, „Crash Zoom“ bei „Project: Library“. Aktoriaus atvykimą remia „Surfshark“.

„Pagrindinis kūrėjo „Youtube“ kanalas turi per 7,14 mln. sekėjų, o jo vaizdo įrašai peržiūrėti daugiau nei 2 mlrd. kartų. Jis buvo kviestinis svečias tokiose laidose kaip „BBC The One Show“ bei kūrė trumpametražį filmą garsiajam komedijų kanalui „Comedy Central“. Kitaip tariant, tai visame pasaulyje garsus turinio kūrėjas, tikime, pradžiuginsiantis tūkstančius gerbėjų Lietuvoje“, – sakė Tomas Vievesis, renginio organizatorius.

Sugrįžta antrąjį kartą

Pro Vilniaus oro uosto duris antrą kartą žengė ir viena garsiausių pasaulio internetinių komiksų kūrėjų, beveik 8 mln. sekėjų socialiniuose tinkluose turinti S. Andersen. Pirmą kartą Lietuvoje kūrėja viešėjo dar 2017 metais, pirmojo renginio metu. Puikūs prisiminimai bei išreikštas gerbėjų noras susitikti dar kartą paskatino S. Andersen atvykti ir vėl.

„Esu super, super laiminga sugrįžusi dar kartą. Nekantrauju susitikti su gerbėjais. Man taip patiko Lietuvoje! Galiu tik įsivaizduoti, kaip stipriai per šį laiką užaugo renginys, į kurį atvykau“, – sakė S. Andersen.

Taip pat tarp atvykusių žvaigždžių ir nuotaikingos internetinių komiksų serijos „Poorly Drawn Lines“, vienijančios per 2 mln. Sekėjų, autorius R. Farazmand.

„Labai laukiau šios viešnagės nuo pat jos suplanavimo. Girdėjau puikių atsiliepimų apie renginį, tad labai kviečiu susitikti šį savaitgalį“, – sakė R. Farazmand.

Penktadienį vakare renginio organizatoriai planuoja sulaukti atvykstančios ir daugiau nei 4,5 mln. sekėjų turinčios „Cassandra Comics“ autorės Cassandra Calin.

Įsigyti darbų su autografu

Susitikti su garsiausiais pasaulio komiksų bei turinio kūrėjais, pabendrauti ar net įsigyti autorinių jų darbų su autografu gerbėjai galės didžiausio populiariosios kultūros renginio Baltijos šalyse, metu.

Į Vilnių taip pat jau atvyko ir garsūs Holivudo aktoriai – RJ Mitte, vaidinęs seriale „Bręstantis blogis“ (angl. Breaking Bad), kurio atvykimą finansuoja JAV ambasada Lietuvoje, bei Enrique Arce iš serialo „Pinigų namai“ (angl. Money Heist).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją