M. L. Walker gimė Padukoje, Kentukio valstijoje. Jaunystėje ji mėgo keliauti po pasaulį. 1979 m. M. L. Walker baigė Triad vidurinę mokyklą Trojuje, Ilinojaus valstijoje. Mokyklos metais būsima aktorė aktyviai dalyvavo dramos būrelio veikloje. 1975–1978 m. ji taip pat lankė Antilopių slėnio vidurinę mokyklą Lankasteryje, Kalifornijoje.

M. L. Walker turi vieną sūnų, Taylorą, kurio tėvas – trečiasis jos vyras Stephanas Collinsas. 1999-iaisiais metais ji ištekėjo už Dougo Smitho ir nuo tada pasirinko Smith pavardę, nors viešumoje vis tiek prisistatydavo kaip M. Walker. Šiuo metu aktorei - 54-eri.

Vienu metu ji palaikė romantiškus santykius su seriale „All My Children“ taip pat besifilmuojančiu aktoriumi Michaelu E. Knightu.

Pastarasis seriale įkūnijo Tado Martino personažą. 9-ojo dešimtmečio viduryje M. L. Walker kurį laiką buvo susižadėjusi su aktoriumi Bronsonu Pinchotu. Ji taip pat buvo ištekėjus ir už aktoriaus Billy‘io Warlocko.

1998-aisiais duodama interviu „Soap Opera Digest“, ji paaiškino skyrybų priežastį: „Jis manė, kad buvau kažkuria prasme vertingesnė nei jis, o aš negalėjau to pakęsti. Man niekaip nepavyko nulipti nuo pjedestalo. Jo absoliučiai niekas netenkino, todėl ir aš negalėjau būti kuo nors patenkinta. Manau, kad Billy [Warlockas] – puikus žmogus. Jį galima vadinti viena nuostabiausių asmenybių, kurias teko sutikti. Tiesiog ne kartą gyvenime jam stigo pripažinimo, tuo tarpu jis tikrai vertas žymiai daugiau. Aš nebuvau tas žmogus, kuris būtų sugebėjęs suteikti jam tai, ko reikia. Deja, tam, kurį iš tiesų myli, visada pasakai ir gera, ir bloga. Jis norėjo girdėti vien teigiamą nuomonę ir paskatinimus. Jis nemokėjo priimti neigiamų atsiliepimų. Per vėlai tai supratau. Pernelyg dažnai manydavau, kad padedu būdama nuoširdi.“

Taigi, M. Walker asmeniniame gyvenime kaip diena ir naktis skyrėsi nuo savo garsiosios Eden Capwell herojės "Santa Barbaroje" bei garsėjo nepastovumu. Nesulaukusi nė 30-ies ji sugebėjo net triskart ištekėti, vėliau sekė dar dvi santuokos.

Galiausiai penktasis M. Walker pasirinkimas pasirodė sėkmingas. 1999-aisiais ji ištekėjo už Doug Smitho, su kuriuo yra ligi šiolei.

M. Walker anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)