Neseniai Michailas Litvinas savo „YouTube“ kanale paskelbė vaizdo įrašą, kuriame sudegina naujutėlaitį „Mercedes-AMG GT 63 S“, praneša news18.com. Regis, beveik 300 tūkst. eurų vertės automobilis vyrą galutinai išvedė iš kantrybės. Filmuotoje medžiagoje M. Litvinas prabangiąją transporto priemonę apipila benzinu ir padega.

Pranešama, kad rusas susidūrė su problemomis vos įsigijęs automobilį ir net keletą kartų buvo jį nuvežęs oficialiems atstovams, kad suremontuotų. Visgi „Mercedes-AMG GT 63 S“ toliau gedo, nepaisant keleto apžiūrų.

M. Litvinas naująjį pirkinį „Mercedes“ atstovams grąžino penkis kartus ir iš viso jiems automobilį buvo palikęs net 40-iai dienų. Kai mersedesas vėl sugedo, atstovybė atsisakė toliau jį remontuoti.

Akivaizdžiai susierzinęs ir kantrybės netekęs vyras pasiryžo pats išspręsti šią problemą. Jis nuvažiavo į apleistą pievą, apipylė „Mercedes-AMG GT 63 S“ benzinu ir padegė žiebtuvėliu. Spalio 24 d. paskelbtas vaizdo įrašas nepaprastai išpopuliarėjo.

„YouTube“ žvaigždės nuolatos suka galvą, kaip sukurti aktualų turinį, kurį peržiūrėtų milijonai naudotojų, bet M. Litvino pavyzdys rodo, kad neretai užtenka nufilmuoti ką nors keisto ar šokiruojančio. Degančio mersedeso vaizdo įrašas peržiūrėtas jau beveik 16 mln. kartų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)