Rusė papildė nuomonės formuotojų, kurie gali atsidurti už grotų dėl nusižengimo dorovės normoms, gretas, skelbia nypost.com. Jeigu bus nuspręsta, kad P. Murugina visgi įžeidė tikinčiųjų jausmus, jai gresia iki 3 500 eurų bauda arba vieneri metai belangės.

Remiantis vietos žiniasklaidos informacija, visą kūną išsitatuiravusi moteris nuoga nusifotografavo netoli Maskvoje įsikūrusios Švč. Mergelės Marijos Širdies bažnyčios. Nors nuotrauka buvo padaryta dar praėjusių metų vasarą, policija tuo susidomėjo tik visai neseniai. Nuomonės formuotoja kol kas nepakomentavo situacijos, tačiau panaikino savo instagramo paskyrą, kurioje buvo paskelbtas kontroversiškasis kadras.

Polina Murugina

Beje, pastaruoju metu Kremlius kaip reikiant užsirūstino ant žmonių, nepadoriai besifotografuojančių prie bažnyčių ar valstybės įstaigų. Praėjusiais metais nuomonės formuotojų pora buvo nuteista laisvės atėmimo bausme, nes prie Maskvoje esančio Vasilijaus Palaimintojo soboro surengė pikantišką fotosesiją.

Tadžikas Ruslanas Bobijevas ir jo mergina Anastasija Čistova įsiutino visuomenę, kai internete pasirodė nuotrauka, kurioje policininko švarką apsivilkusi A. Čistova imituoja oralinio sekso aktą. Raudonojoje aikštėje stovintis soboras laikomas labai populiariu kultūriniu simboliu bei yra šventa vieta Rusijos stačiatikiams.

Porelė buvo suimta 10-iai parų ir gavo 5 tūkst. rublių (apie 57 eurų) baudą. Taip pat teismas liepė deportuoti R. Bobijevą (tikrasis vardas Ruslanas Talabjonas). Vėliau įsimylėjėliams buvo pateikti kaltinimai „įžeidus tikinčiųjų jausmus“.

Tverės apygardos teismas juos pripažino kaltais ir skyrė 10 mėnesių laisvės atėmimo bausmę pataisos darbų kolonijoje, pranešė valstybinė naujienų agentūra TASS. Didžiausia įstatymuose numatyta bausmė – vieneri metai, bet prokurorai prašė 10 mėnesių.

Tikinčiųjų jausmų įžeidimą reglamentuojantis įstatymas buvo priimtas 2013-aisiais, kai prieš Kremlių nusistačiusių merginų pankroko grupė „Pussy Riot“ surengė koncertą Maskvos katedroje.

Anksčiau „OnlyFans“ modelis neva sulaukė grasinimų susidoroti, kai pasirodė vaizdo įrašas, kuriame moteris apnuogina krūtis priešais minėtąją katedrą. Slapyvardžiu Lola Bunny pasivadinusi moteris sulaukė plataus pasmerkimo ir buvo priversta atsiprašyti už savo veiksmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)