Pasauliniame konkurse Rusijai atstovavo septyniolikmetė gražuolė iš Maskvos. Ruošdamasi konkursui mergina atsikratė penkių kilogramų, beveik nustojo valgyti mėsą ir itin daug treniravosi. Pranokusi 39 konkurso finalistes mergina laimėjo „Miss bikini 2015“ titulą. Ji itin džiaugėsi, tačiau neslėpė, kad konkurso metu viešėdama Maltoje ji nuolat buvo nuodijama negatyvumu.

Nastia Michailiūta

Karūnuota gražuolė atviravo kp.ru, kad jau per pirmąjį susitikimą su merginomis ji pajuto neapykantą, kurią sekė nesibaigiančios apkalbos. Pasak Nastios, su ja bendravo tik Latvijos atstovė, kuri vėliau taip pat nusigręžė.

Gražuolė pasakojo, kad likus dienai iki konkurso buvo pavogti jos drabužiai, o prieš generalinę repeticiją kažkas pribėrė į batelius stiklų. Pasak N. Michailiūtos, prieš finalą jai buvo atvirai grasinama. Konkurso dalyvės ją buvo net užrakinusios tualete kad ši negalėtų lipti ant scenos.

Nastia Michailiūta

Nastia pabrėžė, kad grožio konkursai nėra vien suknelės ar šypsenos. „Tarptautiniuose konkursuose reikia labai saugotis, nes niekada negali žinoti, kuo viskas gali baigtis“, – sakė pasaulio „Miss bikini 2015“ titulą laimėjusi septyniolikmetė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)