Plastikos chirurgas iš Saratovo – Igoris Dobreikinas – pristatė patriotinę krūtinės implantų seriją „Rosgrud“. Naujieną gydytojas pristatė savo instagramo paskyroje.

Anot jo, moterys ir merginos gali pasirinkti vieną iš dviejų stilizacijos variantų – „klasikinis armijos kamufliažas“ arba „rusiška trispalvė“. Kaip aiškina plastikos chirurgas, „Rosgrud“ pagaminti tam, kad „tokiais sudėtingais laikais“ moterys galėtų pasijusti tikromis savo šalies patriotėmis.

Anot chirurgo, į jį kreipėsi jau per trisdešimt moterų, norinčių krūtinę pasididinti būtent šiais implantais.

Kaip tikina šio produkto gamintojas, pasaulis dabar bando „anuliuoti“ rusišką kultūrą, tačiau to padaryti esą neįmanoma: „Mes, rusai – menininkai ir kūrėjai, mūsų pavyzdžiu seka visas grožį mylintis pasaulis. O tai – stilingas sprendimas toms, kurios myli tėvynę ir nori turėti šį tą daugiau, nei vien lipdukas ant automobilio ar tatuiruotė ant peties“.

I.Dobreikino pasiūlymas internautams pasirodė toks absurdiškas, kad jie šią reklamą palaikė nevykusiu pokštu. Per interviu „Telegram“ kanalui „Krovavaja barynia“ I. Dobreikinas paaiškino, kad „Rosgrud“ projektas, esą, niekaip nesusijęs su Rusijos palaikymu kare Ukrainoje.

Komentarai po reklaminiu vaizdo įrašu buvo išjungti. Tikėtina, kad jo autoriai nuspėjo, ką apie tai gali manyti internautai ir pašalino galimybę išreikšti savo nuomonę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)