S. Cortez, buvusi Brazilijos dailiausio užpakaliuko savininkė, jau seniai palaiko L. Messi, kad ir ką jis bedarytų. Niekas negali abejoti jos atsidavimu septynis kartus „Auksinį kamuolį“ laimėjusiam futbolininkui, nes dabar ji turi pasidariusi jau aštuonias tatuiruotes, skirtas jo garbei, rašo dailystar.co.uk.

Naujausias jos kūno piešinys – tai L. Messi parašas, jo 10-as numeris nacionalinėje rinktinėje ir trys žvaigždutės, kurios dabar vaizduojamos ant jo ir tarptautinės komandos draugų marškinėlių, kai Argentina praėjusiais metais laimėjo pasaulio futbolo čempionatą Katare. Būtent ši tatuiruotė uždirbo S. Cortez vietą Guinnesso pasaulio rekordų knygoje.

Savo planus pasidaryti „super tatuiruotę“ S. Cortez leidiniui „Daily Star Sport“ atskleidė dar gruodžio mėnesį, prieš Argentinos triumfą finale prieš Prancūziją.

Dėl L. Messi galvą pametęs modelis sakė: „Mano pažadas – pasidaryti vieną super tatuiruotę, ir aš atšvęsiu čempionų titulą Rosario mieste, kur gimė L. Messi. Taip pat ketinu su savimi pasiimti kai kuriuos L. Messi fanus, kuriuos turiu savo socialiniuose tinkluose“.

S. Cortez anksčiau žadėjo pasidaryti identišką tatuiruotę, kokią L. Messi nešioja ant savo kojos – kamuolį su numeriu 10. Tarp dabartinių jos tatuiruočių taip pat yra vienas L. Messi skirtas piešinukas, ištatuiruotas intymioje vietoje ant pilvo.

2021 metais kalbėdama apie šią tatuiruotę ji prasitarė, kad dėl jos vyrams buvo iškilę „nesėkmių“. „Neįtikėtina, bet dėl šios tatuiruotės esu patekusi į keblias situacijas“, – aiškino S. Cortez.

„Žiūrint į L. Messi veidą ant mano kūno, vyrus reikiamu momentu ištinka nesėkmės. Pilvo apačioje jau turiu išsitatuiravusi L. Messi veidą, kurį pasidariau, kai jis šeštą kartą laimėjo geriausio pasaulio žaidėjo apdovanojimą („Auksinį kamuolį“), ir ketinu pasidaryti tokią pačią tatuiruotę, kokią jis turi ant savo kairės kojos“.

Nors, jos manymu, jis negali padaryti nieko bloga, L. Messi savaitgalį buvo nušvilptas savo paties gerbėjų, kai tebevykstant deryboms dėl jo kontrakto, Paryžiaus „Saint – Germain“ klubas namuose pralaimėjo Liono klubui, rezultatu 0:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)