„Kvailiausia vieta, kurią begalėjo rast pasimaivymui. Nereikia savęs sudievinti, nes nesi tikrai dievaitis. <...> Žmogelis raumenų turi, smegenų, matosi, kad ne. Gražus kūnas dar ne viskas...“, - rašė Artūras.
Elono fotosesija bažnyčioje

Jam antrino kitas internautas, nesupratęs, kaip bažnyčios kunigai leido vykti tokiai fotosesijai.

„Viskam yra ribos, čia jos visiškai peržengtos. Dar nuogas nusifotografuotų. Degraduoja žmonės, ko tik nepadaro dėl dėmesio, šlykštus elgesys. Šventa vieta yra šventa vieta, nebūtina būti tikinčiu, kad suprasti, pagarba kažkokia turėtų būti“, - piktinosi Marta.

Tiesa, buvo ir tokių, kurie į jaunuolio fotosesiją žiūrėjo gana diplomatiškai.

„Man įdomu, kiek iš jūsų ten taip davatkos lankotės ir taip gerbiat! Čia tik mano nuomonė. Gražus vaikinas, na galbūt aplinka ne itin tinkama, tačiau bent jau originali. Mano pirma mintis pamačius buvo: „O, sumąstyk dar taip“. O jūs čia iš karto keikiat žmogų“, - vaikiną gynė Judita.

Naujienų portalui DELFI susisiekus su Elonu, šis prisipažino, kad tai buvo jo idėja surengti fotosesiją Vilniaus Šv. Onos bažnyčioje.

„Tačiau kol kas visos esmės atskleisti negaliu, nes dar per anksti. Tai yra mano su draugais surengtas socialinis eksperimentas, ne koks nors išsišokimas“, - tikino jaunasis atletas.

Paklaustas, ar jis tikėjosi sulaukti tokių žmonių reakcijų, Elonas prisipažino, kad stengiasi atsiriboti nuo neigiamų komentarų.

Kritikos akmenėliai krito ir į 22 metų bažnyčioje fotosesiją surengusio Luko daržą. Tiesa, šis vaikinas sulaukė mažiau piktų komentarų, nes savo treniruotą kūną buvo pridengęs uždaresniais drabužiais. 

Luko fotosesija bažnyčioje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (456)