Priklausomybę nuo plastinių operacijų pripažįstanti moteris atskleidė, kad įvairioms procedūroms išleido apie 175 tūkst. JAV dolerių, tačiau, nepaisydama šeimos įspėjimų, neketina liautis.

Nicole Zavala, pasirodžiusi VH1 realybės šou „Cartel Crew“ ir šiuo metu gyvenanti Majamyje, apie savo priklausomybę nuo plastinių operacijų pasakojo „YouTube“ kanale „truly“, rašo dailymail.co.uk.


Mini dokumentiniame filme brunetė žiūrovams pasakojo, kaip jai „patinka“ nuolat keisti savo išvaizdą, ir visai neseniai 30-ojo gimtadienio proga ji išleido dar 20 tūkst. JAV dolerių ketvirtajai krūtų operacijai bei užpildams.

Toliau ji aiškino, kad „pastarieji metai jai yra labai sunkūs“, nes maždaug prieš penkis mėnesius buvo nužudytas jos vaikinas Demetriusas Meachas, su kuriuo ji gyveno tris metus, todėl „tik užpildų naudojimas, tatuiruotės ir auskarų vėrimas... padeda jai jaustis geriau“.

Viename kadre ji demonstruoja ant vidinės rankos pusės ištatuiruotą savo velionio partnerio portretą. Užrašas šalia jo skelbia: „Demetrius, legendos gyvuoja amžinai“.


Kalbėdama apie plastines operacijas, brunetė teigė, kad „atrodyti netikrai“ jai patinka labiau, nei būti natūraliai, ir pažymėjo, kad dėl savo dirbtinės išvaizdos sulaukia „įvairaus pobūdžio komentarų“.

Žmonės ją dažnai lygina su lėlėms Bratz arba Barbie ir kartais sako, kad „dėl savo lūpų atrodo kaip „išsipūtusi žuvis“.

Kreipdamasi į savo kritikus ji pridūrė: „Man nerūpi, kas ką galvoja... jei jums tai nepatinka, nesilankykite mano puslapyje“.


Nicole sako dėl chirurgiškai koreguotos išvaizdos dažnai susidurianti su išankstinėmis nuostatomis: žmonės automatiškai mano, kad ji yra „užrietusi nosį“, „arogantiška“ ar „sutrikusios psichikos“.

Trumpame filmuke Nicole pareiškia: „Norėčiau, kad žmonės žinotų, jog iš tikrųjų turiu gerą širdį“.

„Esu labai kukli, ir net pasirodžiusi per televiziją ar po jos nė kiek nepasikeičiau. Nemanau, kad esu aukščiau už kitus“.


Viena mėgstamiausių Nicole procedūrų – lūpų putlinimas.

„Man patinka užpildai, man patinka mano lūpos. Manau, kad plastinėms operacijoms išleidau daugiau nei 150 tūkst. JAV dolerių – beveik 175 tūkst. Esu tikrai priklausoma nuo plastinės chirurgijos“, – prisipažino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)