27-erių Oceane El Himer iš Prancūzijos miesto Bordo praėjusią savaitę, skrisdama iš Dubajaus į Monaką, vilkėdama žalsvos ir violetinės spalvų laisvalaikio kostiumą, pozavo verslo klasės sektoriuje lėktuve.

Įspūdinga asmenukė Oceane „Instagram“ sraute neatrodė neįprasta. Nuotraukos, kuriose ji demonstruoja ryškų makiažą, dizainerių kurtą aprangą ir priaugintus plaukus, influencerės sraute tikrai nėra retenybė.

Tačiau Oceane, kuri taip pat yra Prancūzijos televizijos realybės šou žvaigždė, netrukus buvo pričiupta meluojanti: vienas influencerės gerbėjas pastebėjo, kad ji sėdi ekonominėje klasėje, ir šias nuotraukas paskelbė tviteryje.

Realybės šou žvaigždė buvo užfiksuota vilkinti tuos pačius drabužius kaip ir „Instagram“ nuotraukoje, susilaukusioje daugiau nei 100 tūkst. patiktukų.

Mergina užfiksuota skrendanti ekonomine klase

Influencerė dėvėjo „Boohoo“ sportinį kostiumą ir demonstravo „Dior“ rankinę. Prie nuotraukos ji prirašė: „Kita stotelė – Monakas. Je fly toute la night (skrendu visą naktį – eilutė iš dainos)“.

Oceane išgarsėjo savo pasirodymu televizijos realybės šou „Les Princes et les Princesses de l'Amour“ („Meilės princai ir princesės“) drauge su dvyne seserimi Marine. Jos konkuravo tarpusavyje ir varžėsi dėl to paties vyriškio dėmesio.

Vėliau O. El Himer pasirodė realybės šou „Les Marseillais“ apie turtingus marseliečius, taip pat nuotykių šou „Les Apprentis Aventuriers“, rašo dailymail.co.uk.

Oceane nėra pirmoji įžymybė, pričiupta apsimetinėjanti ir meluojanti, kad skrenda prabangesnėmis aplinkybėmis.

2017-aisiais reperis Bow Wow savo gerbėjams instagrame gyrėsi apie keliones privačiu lėktuvu į jo realybės šou „Growing Up Hip Hop: Atlanta“ reklaminį turą.

Deja, vienas akylas keleivis pastebėjo, kad reperis keliauja į Niujorką įprastu komerciniu lėktuvu, nufotografavo jį ir nuotrauką paskelbė tviteryje.

„Šitas vaikinas Bow Wow tuo pačiu lėktuvu skrenda su manimi į Niujorką. Bet instagrame jis paskelbė privataus lėktuvo nuotrauką ir užrašė: „Šiandien keliauju į Niujorką“ ar panašiai“, – tviteryje rašė pastabusis keleivis.

O dabar tviteryje daugelis Oceane lygina su Bow Wow.

„Tiesiog liūdnas reikalas“, – rašė vienas komentatorius.

„Žinote, mano manymu, būtų tas pat, jei per nuotolinį „Zoom“ susitikimą pasirodyčiau su apatiniais, niekas gal ir nepasakytų, kad turėčiau susitvarkyti. Bet reikėtų bent jau apsimesti, kad turi nors kiek padorumo“, – bylojo dar vienas komentaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)