„Visados sakiau, kad herojų reikia kiekvienam, kiekvienas nusipelno savo pamėgtuose herojuose įžvelgti save. Esu labai dėkingas „DC Comics“ ir „Warner Bros.“ už tai, kad jiems ši idėja pasirodė priimtina, – savo pareiškime dėstė komiksų autorius Tomas Tayloras. – Supermenas visuomet buvo vilties, tiesos ir teisingumo simbolis. Šiandien šis simbolis reiškia dar daugiau. Šiandien daugiau žmonių galingiausiame komiksų superherojuje gali įžvelgti save“.

Naujojoje komiksų knygoje pasakojama, kaip Jonas, Clarko Kento ir Lois Lane sūnus, užmezga romantinius santykius su žurnalistu Jay Nakamura. Visus, ką tik pajėgia, išgelbėti bandžiusiu ir nuo to fiziškai bei emociškai nukentėjusiu Supermenu pasirūpinti mėgina Jay, rašo people.com.

„Man yra nepaprastai didelė garbė dirbti drauge su Tomu kuriant „Superman: Son of Kal-el“ seriją, vaizduojančią, kaip Jonas Kentas dorojasi su sudėtingais šiuolaikinio gyvenimo iššūkiais ir taip pat gelbsti pasaulį nuo didžiausių pavojų, piktadarių ir negandų“, – pažymėjo komiksų autorius Johnas Timmsas.

„Nepaprastai didžiuojamės galėdami pateikti šią istoriją, kurią sukūrė Tomas Tayloras ir Johnas Timmsas, – sakė „DC Comics“ vadovas Jimas Lee. – Savo istorijose daug kalbame apie DC Multivisatos galią – tai yra dar vienas neįtikėtinas pavyzdys.“

„The CW“ sukūrė serialą „Superman & Lois“, kuriame paauglį Jonathaną Kentą vaidina Jordanas Elsassas. Seriale vaizduojama, kaip žymioji herojų pora (juos vaidina Tyleris Hoechlinas ir Bitsie Tulloch) iš metropolio persikelia į Kanzaso valstijoje esantį Clarko gimtąjį miestą Smolvilį. Drauge su jais persikelia ir du sūnūs (Jordaną Kentą vaidina Alexanderis Garfinas).

„Mes galime komiksuose leisti Jonui Kentui tyrinėti savo tapatybę. Lygiai taip pat televizijos seriale „Superman & Lois“ aiškinasi savo šeimos paslaptis, – pridūrė J. Lee. – Jie gyvena savo pasauliuose ir laikuose ir sugyvena, o mūsų gerbėjai gali džiaugtis tiek viena, tiek kita versija.“

Didžioji naujiena apie Supermeną pasirodė po to, kai rugpjūčio mėnesio „Batman: Urban Legends“ numeryje buvo atskleista, kad kito DC herojaus Robino alter ego Timas Drake‘as taip pat yra biseksualus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)