29-erių metų amžiaus Anastasija Balinskaja iš Baltarusijos instagrame savo 153 tūkst. sekėjų parodė keletą pūvančios nosies nuotraukų, praneša dailymail.co.uk.

Buvusi Rusijos realybės šou „Namas 2“ žvaigždė tvirtino, kad po prieš kelerius metus atliktos estetinės operacijos jos nosis iš pradžių ištino, o paskui pradėjo pūti iš vidaus.

A. Balinskaja prisipažino, kad dabar lenktyniauja su laiku, norėdama išsaugoti nosį, kol ši visiškai nesupuvo. „Gydytojas pasakė, kad man liko mėnuo, daugiausia du, kol supus visi audiniai“, – paaiškino moteris.

Jos teigimu, nepageidaujamą reakciją sukėlė implantas. A. Balinskaja labai pasipiktino prasta plastikos chirurgo paslaugų kokybe.

Po keleto bevaisių bandymų ištaisyti nesėkmingos operacijos padarinius moteris pradėjo vartoti antibiotikus ir lašinti specialius lašus, kad įveiktų nosies uždegimą.

Taip pat ji prisipažino šiuo metu neturinti pakankamai pinigų tolesniam gydymui, o gimtojoje Baltarusijoje negautų paskolos.

Prašydama pagalbos instagrame, A. Balinskaja parašė: „Ar tapau plastinės chirurgijos auka? Taip! Prakeikiu tą dieną, kai atsiguliau ant operacinio stalo! Jeigu esi mergina ir skaitai šią žinutę, maldauju: suprask tai, ko aš anksčiau nesupratau. Negalima naudoti plastinės chirurgijos savigarbos jausmui padidinti. Niekada nepasieksi trokštamo rezultato.“

„Per penkerius metus man buvo atliktos trys nosies operacijos, ir po kiekvienos iš jų pasidarė tik blogiau. Dabar nesivaikau grožio standartų, tiesiog noriu plokščios nosies, kuria galėčiau normaliai kvėpuoti, – tęsė baltarusė. – Po paskutinės operacijos įskilo nosies kaulas, o nosies tiltelis atrodė kaip po ringe pralaimėtos kovos. Vakar nuėjau pas gydytoją ir sužinojau, kad į nosies galiuką įstatytas dirbtinis implantas neprigijo, mano organizmas jį atmetė. Vienoje šnervėje išlindo dalis kremzlės, vyksta uždegimas, mano nosis pūva.“

„Man skubiai reikalinga operacija. Liko visai mažai laiko: mėnuo ar du, ne daugiau, – pridūrė moteris. – Bet operacijai neturiu pinigų. Jeigu norite man padėti, šioje žinutėje nurodžiau savo banko sąskaitos numerį. Net jeigu pervesite vos po keletą eurų, vis tiek galite man padėti išgelbėti nosį. Anksčiau neteko prašyti ar priimti pagalbos, tačiau dabar paprasčiausiai daugiau neturiu į ką kreiptis.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)