Milijardieriaus M. Gucerijevo dukra Sofija išsiskyrė su Ingoru Patijevu, už kurio ištekėjo praėjusių metų gruodžio mėnesį. Apie tai pranešė portalas „StarHit“, cituodamas savo šaltinius. Oficialių Sofijos ir jos šeimos narių komentarų kol kas nėra.

M. Gucerijevo dukros vestuvės buvo plačiai aptarinėjamos, nes išsiskyrė didžiule prabanga. Vestuvių salei papuošti skirtas gėles atvežė keletas vilkikų. Be to, gėlės į Maskvą buvo pristatytos iš įvairių pasaulio šalių.

Sofija buvo pasipuošusi prašmatnia „Elie Saab“ suknele, kurios brangakmeniais nusagstyto šleifo ilgis siekė net keturis metrus. Suknelė buvo pasiūta specialiai nuotakai. Nei apdaro, nei iškilmių kainos nebuvo atskleistos, bet, vadovaujantis gandais, vien suknelė atsiėjo 1,5 mln. JAV dolerių. Gucerijevų šeimoje nepriimta taupyti vestuvėms: žiniasklaidos skaičiavimais, 2016 m. verslininko sūnaus Saido Gucerijevo vestuvės turėjo kainuoti apie milijardą JAV dolerių.

Jaunavedžiams ir svečiams, kurių susirinko apie 350, dainavo vietos žvaigždės, tarp kurių – ir Putino šaltakraujiškai politikai prijaučiantys Ani Lorak, Filipas Kirkorovas bei Grigorijus Lepsas.

Tiek prieš vestuves, tiek dabar yra nedaug informacijos apie Sofijos išrinktąjį. Vestuvių svečiams netgi buvo uždrausta jį filmuoti ar fotografuoti. Yra žinoma, kad Sofija ir Ingoras – vienmečiai, abu gimė 1991-aisiais. Vestuvių organizatoriai taip pat sakė, kad būtent jis sugalvojo vestuvių koncepciją ir prašė surengti tokią šventę, kuri nenusileistų „Eurovizijai“.

Sofija baigė mokslus Maskvos universiteto Užsienio kalbų fakultete ir dirba prekybos komplekso „Pertrovskij pasaž“, kuris priklauso jos tėvui, generaline direktore.

M. Gucerijevas yra grupės „Safmar“, kuriai priklauso įmonės „RussNeft“, „NK Neftisa“, „Ruskij ugol“, pensijų fondas „Safmar“, radijo transliacijų bendrovė „Krutoy Media“, „Mospromstroj Fond“, lizingo bendrovė „Evroplan“, draudimo įmonė „VSK“ ir kt., direktorių valdybos pirmininkas. Nuo 2002-ųjų jis kasmet patenka į „Forbes“ turtingiausių Rusijos verslininkų 200-uką. 2021 m. balandžio mėnesį paskelbtame sąraše jis užėmė 60 vietą, jo turtas buvo įvertintas 2,5 mlrd. JAV dolerių. 2022 m. sąraše jis atsidūrė 69 vietoje, o jo turtas sumažėjo iki 1,3 mlrd. JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)