Televizijos realybės šou žvaigždė (37 m.) per dvejus metus išleido 75 000 svarų plastinėms operacijoms – krūtų formavimo, sėdmenų ir klubų implantams ir kt., rašoma portale thesun.co.uk.

Ji transformuoja savo kūną nuo 17 metų, per šį laikotarpį tam išleido apie 725 000 svarų. Anksčiau Jessica buvo žinoma kaip žmogus Kenas.

Londone gyvenanti brazilė išgarsėjo televizijos realybės šou apie žmones, turinčius priklausomybę plastinėms operacijoms, o 2018 m. dalyvavo šou „Garsenybių vyresnysis brolis“.

Prieš dvejus metus pradėjusi transformacija dabar moterimi tapusi Jessica sulaukia gerbėjų iš viso pasaulio pasiūlymų, kurie už naktį su ja siūlo iki 15 000 svarų.

Praėjus trims mėnesiams po lyties keitimo operacijos, Jessica teigia, kad yra 100 proc. pasveikusi ir pasirengusi pirmiems intymiems santykiams, jau būdama moterimi. Tiesa, ji nori jausti trauką ir susižavėjimą, o ne šiaip su kažkuo permiegoti.

Išskirtiniame interviu Jessica paaiškino, kodėl jai patinkantis vyras neturi būti žavusis princas, pasakojo apie savo patirtis pažinčių programėlėje „Tinder“ ir teigė norinti įsimintinos patirties.

„Jei nesutiksiu tinkamo vyro, ir toliau būsiu nekalta, neisiu į barą, kad paskui parsivesčiau namo pirmą ten sutiktą vyrą. Jei pasirinksiu vyrą, tai ne todėl, kad jis būtų gražuolis. Noriu jaustis saugi, noriu, kad jis suprastų – esu nekalta, man reikia švelnumo ir supratingumo. Man nėra svarbu išvaizda, jis neturi būti gražiausias vyras pasaulyje, tobulybė ar žavusis princas. Paprasčiausiai noriu sutikti vyrišką, savimi pasitikintį vyrą, kuris būtų man geras, kuriam patiktų mano kūnas, kuris norėtų mane liesti ir su manim mylėtis. Noriu žmogaus, kuris einant gatve laikytų mane už rankos, supažindintų su savo artimaisiais, o kažkada ateityje sukurtų su manim šeimą“, – sakė ji.

Ieškodama mylimojo, Jessica užsiregistravo interneto pažinčių programėlėje „Tinder“. Jos įspūdžiai teigiami, nepaisant to, jog daugelis netiki, kad ji – realus asmuo.

Ji pasakojo: „Daugelis klausia: „Tu reali ar čia netikras profilis?“ <...> Kol kas tik susirašinėju, su niekuo nebuvau gyvai susitikusi, man tai teikia pasitikėjimo – juk sulaukiu daug komplimentų dėl savo išvaizdos.“

Greitai Jessicai atliks krūtų koregavimo operaciją, kurios metų jai suformuos stangresnes krūtis. Operacija bus atliekama Briuselyje, Belgijoje, o plastikos chirurgą jai rekomendavo bičiulė realybės šou žvaigždė Katie Price.

Jessica trokšta didesnių krūtų, nes mano, kad jos labiau tiks prie jos figūros.

Ji teigė: „Nesu smulki moteris – mano plati nugara, platūs pečiai, taigi reikia didelių krūtų, dvigubai didesnių nei dabartinės. Dabartinės gražiai atrodo tik su krūtis pakeliančia liemenėle, kuri jas suartina, be jos krūtys nutįsta, o tarpas tarp jų didelis. Chirurgas sukūrė tokią technologiją, kurią pritaikius man nereikės segėti liemenėlės. Nėra lengva visą laiką dėvėti liemenėlę.“

Jessica semiasi įkvėpimo iš Holivudo žvaigždės ir „Playboy“ modelio Annos Nicole Smith, kuri 2007 m mirė nuo narkotikų perdozavimo.

Ji pasakojo: „Kai man buvo maždaug 14 metų, žavėjausi jos stiliumi, ji turėjo ilgus plaukus, pasipuošusi, dailiomis krūtimis, apskritai buvo stulbinamai graži. Manau, tada viskas ir prasidėjo – man patiko Annos apvalios, moteriškos formos.“

Nuo 2019 m. lapkričio Jessica ėmė gyventi kaip moteris, o nuo to laiko ne kartą tobulino savo moteriškas formas.

Dar būdama žinoma kaip žmogus Kenas ji skyrė 650 000 svarų kūno transformacijoms – keturių šonkaulių išėmimui ir pilvo implantams, kurie sudarytų ištreniruoto pilvo įspūdį, ir kt.

Prieš trejus metus apsirengusi moteriškais drabužiais fotosesijai, Jessica pasijuto visiškai komfortiškai ir galiausiai susitaikė su pojūčiu, kad visada ir norėjo būti moteris. Ji ryžosi sėdmenų, klubų implantams, plastinėms operacijoms, kurios suteiktų veidui moteriškesnius bruožus. Tada Jessicai koregavo smakrą, kaktą, įdėjo skruostų implantus.

Viena svarbiausių operacijų buvo lyties keitimo operacija, įvykusi vasarį Bankoke, Tailande. Chirurgai naudojo jos pilvaplėvės audinį, kuris yra elastingas ir gali lubrikuotis, iš jo suformavo makštį. Per šešiš valandų trukmės operaciją iš penio audinio suformavo lytines lūpas ir makšties prieangį. Praėjus trims mėnesiams po lyties keitimo Jessica be galo patenkinta rezultatais.

Ji teigė: „Esu 100 procentų pasveikusi, mano makštis neturi jokių randų, nesuprastum, kad buvo operacijų, ji atrodo kaip bet kokios moters makštis. Parodžiau draugei, ji apstulbo ir sakė, kad atrodo lygiai taip kaip bet kokios moters makštis.“

Kol buvo atliekamos plastinės operacijos, Jessica dvejus su puse metų vartojo hormoninius preparatus, kurie, jos nuomone, dar svarbesni nei plastikos chirurgija: „Protas, smegenys, jausmai, oda ir balsas keičiasi, hormonai neįtikėtinai tave keičia. Dauguma pokyčių, tampant moterimi, įvyko dėl hormonų, ne dėl operacijų.“

Jessica jaučiasi gerai, pagaliau tapusi moterimi: „Anksčiau visada sukdavosi mintys, kad tai – ne viskas, nes turėjau vyriškas genitalijas. Dabar patinku heteroseksualiems vyrams, kuriems patinka moterys, nes tokia dabar ir esu.“

Jessica pabrėžia vis dar esanti nekalta.

„Kai turėjau vyriškus lytinius organus, jaučiausi lyg fetišas, niekas nenorėjo santykių su manim. Jaudinausi, kad vyrai tiesiog pasinaudos manimi seksui, aš šito nenorėjau. Tebesu nekalta, neturėjau seksualinių santykių, bet šiuo metu ir neskubu. Turiu pakankamai laiko, noriu palaukti, kol sutiksiu tinkamą žmogų. Noriu prarasti nekaltybę ir jaustis išskirtinai, nenoriu pasimylėti tik tam, kad prarasčiau nekaltybę“, – akcentavo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (393)