Berniukas, gyvenantis Jutos valstijoje, buvo sučiuptas vairuojantis savo tėvų automobilį. Tuomet 5-metis teigė važiuojantis į Kaliforniją įgyvendinti savo svajonę – įsigyti „Lamborghini“. Dėl šio savo poelgio vaikas sulaukė pasaulinės žiniasklaidos dėmesio, o tėvai jam skyrė namų areštą.

Tačiau neeilinė istorija tuo nesibaigė. Berniukas turėjo progą gyvai pamatyti savo mėgstamas žvaigždes – aktorių Jamie Foxxą ir krepšininką Shaquille'ą O'Nealą.

A. Zamarripa ir jo tėvai buvo atskraidinti į Los Andželą, kur turėjo privatų turą bei progą pratestuosi prabangius automobilius. Berniukas iš arti galėjo stebėti, kaip atrodo ne tik „Lamborghini“, o ir „Ferrari“, „Hummer“ bei kitų transporto priemonių varikliai ir kaip jie veikia, skelbia people.com.

Tuo staigmenos nesibaigė – vaikas netrukus turėjo progą pabendrauti su reperiu Lil Pump per „FaceTime“.

Kiek vėliau Adrianas gyvai susitiko su J. Foxxu, kuris žavėjosi berniuko sportbačiais iš Shaquille'o O’Neal’o kolekcijos. Aktorius ir dainininkas 5-mečiui netrukus pasakė: „Leisk man pažiūrėti, ar aš galėsiu pakviesti Shaquille'ą“.

Ir vos po kelių akimirkų berniukas telefonu kalbėjosi su krepšinio žvaigžde. Tiesa, bendraudamas su NBA legenda vaikas kiek susigėdo.

A. Zamarripa žiniasklaidos dėmesį atkreipė tuomet, kai jis, supykęs ant tėvų, kad šie nenupirks jam „Lamborghini“, nutarė pats sėstis prie automobilio vairo ir nuvažiuoti jį įsigyti. Vaikas, kurio kišenėje buvo vos keli doleriai, netrukus buvo sustabdytas policijos.

Per trumpą pasivažinėjimą kvartale niekas nenukentėjo. Joks turtas taip pat nebuvo apgadintas.


Berniuko istorija ir jos tęsinys socialiniuose tinkluose įplieskė diskusiją. Vieni džiaugiasi laiminga pabaiga, kiti – stebisi, kodėl netinkamai pasielgęs berniukas galiausiai gavo dovaną ir žvaigždžių dėmesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)