Rimtais žodžiais apie kruviną penktadienį Paryžiuję prakalbęs J. Oliveris netrukus pareiškė, kad daugelis šį įvykį pagerbė tyla ir maldomis, o jis siūlo į visa tai pažvelgti nešvankiu kampu.

„Pirmiausia, jau žinome, kad šį išpuolį įvykdė visiški šunksnukiai, neįtkėtini šunsnukiai, kurie, tikėtina, dirba su kitais šunsnukiais. Esu įsitikinęs, kad jie dirba visiškoje šunsnukišų apsuptyje, – toliau savo teoriją dėstė laidos vedėjas, kuris vėliau šunsnukiais išvadintus žmones iškeikė riebiais necenzūriniais žodžiais.

„Svarbiausia, kad šiems šunksnukiams tikrai niekas nepavyks. Prancūzija toliau mėgausis gyvenimu ir tuoj paaiškinsiu, kodėl“, – nesustodamas kalbėjo Johnas ir pradėjo vardyti, anot jo, geriausius prancūziškus dalykus: vyną, sūrį, Edith Piaf, Albertą Camu, macaroon sausainėlius ir net nacionalinį Prancūzijos saldumyną – karamelinį croquembouche pyragą.

Anot laidos vedėjo, karamelisnis pyragas yra simbolinis Prancūzijos laisvės bokštas.

Vis tik pašmaikštavęs ir parodęs, jog į visa tai galima pažvelgti visiškai kitu kampu, laidos vedėjas savo kalbą apie Prancūziją baigė išreikšdamas užuojautą kruvinojo penktadienio aukoms.

Šiuo vaizdo įrašu jau spėjo pasidalinti daugiau nei 307 tūkstančiai internautų feisbuke.

Quand John Oliver se lâche sur les terroristes...

Quand John Oliver se lâche sur les terroristes... (vidéo traduite en Français)L'animateur de la chaîne américaine HBO a défendu la culture française face au barbarie. Un message qu'on voulait vous partager, et traduire.Posted by minutebuzz on 2015 m. lapkričio 16 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)